2777
2789

شوهرم کارگره یه شرکته و حقوقش ۱۵ تومنه که ۹ تومن فقط قسطای ثابته؛چک های دیگه و خرج و خونه ام که بماند

نه جایی میریم؛نه چیزی میتونیم بخریم؛نه هیچوقت ته جیبمون پولی هست؛همیشه ی خدا شرمندگی و سرافکندگی…تازه خیلی وقتا همون قسطام عقب میوفته…واقعا نمیدونم شوهرم رو بی کفایت بدونم یا خودمو ولی هرچی که هست از این وضع واقعا ذله شدم!!

خودمم خیلی دوسدارم کار کنم خیلی ام پیگیرم اما اکثر کارا ماهی ۳/۴ تومن میدن که حساب کنم پول رفت آمدمم نمیشه…بیزینس شخصی ام که پول میخواد

هر روزم شده حال بد و افسردگی😭چیکار کنم واقعا؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما12یا13درآمدمونه 😔

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

من خودم شاغلم خداشاهده دم عید دارم دوشیفت میرم میخوام اسفند کلایکسره سرکارباشم حداقل چیزی بیاد دستم واقعا افسردم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
ما12یا13درآمدمونه 😔

اونم باد وتابچه 

5اجاره خونه 

2ونیم پول بیمه

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

واقعا هر چی میدوییم به هیچی نمیرسیم کار کردن ما شده مثل راه رفتن لاک پشت ..یطرف اجاره خونه های فضایی یطرف بالارفتن چند برابری مواد خوراکی به کجا آمده ایم آمدنمان بهر چه بود واقعا

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
ما12یا13درآمدمونه 😔

من تک شیفت ۶ تومن خداشاهده دارم الان دم عید دوشیفت میرم ک عید چیزی بیاد دستم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹