2777
2789
عنوان

واقعا چجوری با این درآمد زندگی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 70 پست
هیچی با بدبختی یه ماشین گرفتیمبقیشم قسط بیمه و بانک و اینجور چیزاس

خداروشکرررر خیلی عالیه پس جای غرزدن نیست دیگ فعلا صبر کن قسطا کم شه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اینسری وقتی حقوق گرفت قسط هارو اول جدا برداربعد بقیه پول باقی مونده رو خرج کنید

بعده اینکه پولو پخشو پلا کنه اینور اونور ب من میگه حقوقو ریختن همین مونده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وامهاتون واسه چی بوده؟ولخرجیهای شوهرت چی هستن؟

ولخرجیش اینه ک هر فصل میره ۶/۷ تومنی لباس میگیره برا خودش چک میده برای یکی دوماه بعد

ماهی ۲ تومن اینا خرج باشگاهش میکنه

جالب اینجاست که وقتی بهش میگم چرا اینکارارو میکنی عصبانی ام میشه انگار من یه چیزی بدهکارم بهش

عزیزم همه مون تواین شرایطیم کم وبیش شوهرمن شغل ثابتم نداره وقتی بیکارمیشه واویلاست این چندروز همه فک ...

شوهره منم قبلا اینجوری بود کار ثابتی نداشت با بدبختی جور کردیم رفت این شرکته الانم داره ادا میاره هی میگه حقوقم کمه نمیرسونم که بهونه بیاره دربیاد اما میدونم از اینجا بیاد بیرون بدبخت تر میشیم

کلا تو زندگی من همش دارم حرص و جوش میخورم بخدا میترسم مریض شم از غصه اما اون عین خیالشم نیس با خودش میگه شدشد نشدم ب درک

خداروشکرررر خیلی عالیه پس جای غرزدن نیست دیگ فعلا صبر کن قسطا کم شه

چیش عالیه واقعا😅قسط همون ماشینو نمیتونه بریزه الان افتاده تو خط معامله ی ماشین میگه از سود معامله لااقل قسطاشو بریزم درحالی ک داره سرمایه اصلیشم از دست میده همش ضرر میکنه

شوهره منم قبلا اینجوری بود کار ثابتی نداشت با بدبختی جور کردیم رفت این شرکته الانم داره ادا میاره هی ...

شوهرمنم بیخیاله ولی نزار بیادبیرون بگو اینده ت بهتر میشه 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
شوهرمنم بیخیاله ولی نزار بیادبیرون بگو اینده ت بهتر میشه

بخدا اگه خودم درامد داشته باشم پشیزی برام ارزش نداره ک چیکار میکنه واقعا خسته شدم از دست کاراش

اما چون مالی بهش وابستم دارم زجر میکشم

بیرونم ک کار نیس

اونجور شغلارو شوهرم نمیزاره برم مجبور بودیمتجربه ی ورشکستگی داشتیم نصفش قسط اوناستخدا از باباش نگذره

دیگه باهاش حرف بزن بگو زندگی بااین پول و درامد نمیچرخه منم باید کار کنم اگه قراره نزاری یه فمری کن درامدت بشه ماهی 30 تومن

هی والا خدا بزرگیش شده برا کسایی ک حرام میخورن دزدی میکنن من ک مثل چی سگ دو میزنن هیچ اینقد ناراحتم ...

دقیقا حروم خورا روز به روز گردنشون داره کلفت تر میشه

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
پس مردم چجوری زندگی میکنن اطرافیان ما هر روز پیشرفت میکنن بخدا حسودیم نمیشه فقط دوسدارم بدونم ما کجا ...

حرف دل منو زدی واقعا ماشاالله اطرافیان منم همینطور 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚