سلام خانوما، من 26سالمه یکسال و سه ماهه که ازدواج کردم، و به پیشنهاد و حمایت همسرم قصد دارم کنکور بدم (دیپلمم) زمانی که عقد کردیم دانشجو بودم و بنا به دلایلی منطقی انصراف دادم. ولی بیشتریا میگن بچه بیارین سنتون میره بالا دیر میشه ، سخت میشه ، درس بعدا هم میشه خوند، اصلا درس به چه درد میخوره و.... همسرمم میگه گوش نده و درستو بخون. اما خیلی نگرانم،میترسم بعدا بچه دار نشیم و پشیمون بشم. میترسمم الان بچه دار بشم از کنکور بیفتم. درضمن شوهرم میگه اگه امسال قبول نشدی بذار سال دیگه هم بخون، قبول که شدی بچه میاریم ان شاءالله. واقعا نگرانم و خسته از حرف و حدیثا
بابا این حرفای خاله زنكي رو گوش نده که دیر میشه وبعدش دیگه بچه دار نمیشی من الان بیست ونه سالمه هنوزم بچه نمیخام تازه کم کم دارم میرم تو اقدام
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
من سی و سه سالمه. منتظرم درسم تموم شه برای بچه اقدام کنم. تصمیم گرفتم یه جوری اقدام کنم که ماه های آخر بارداریم با فارغ التحصیلیم بشه. هردوشو با هم داشته باشم. دیگه وقتی شوهرت می گه گوش کن. چون حتما خیلی براش مهمه همسرش تحصیل کرده باشه. بعد اون وقت اگه دیپلمه بمونی مشکلایی برات توی رابطه پیش میاد. من می گم حرف شوهرتو گوش کن. سنی هم نداری. سال دوم سوم دانشگاه برو تو اقدام. تا بچه بیاد فارغ التحصیل شدی تموم شده رفته. دانشگاه آزاد حتما قبول می شی. هزینش هم اون قدرا زیاد نیست.
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔