2777
2789
عنوان

درس یا بچه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 54 پست
من دانشگاه دولتی خوندم. خیلی سخت میگیرن. همش باید حضور داشت  

ببین من خودم یکی از بهترین دانشگاههای شهرمون درس میخونم و رشتم هم آسون نیست با بچه هم میخونم ایرانم نیستم و اینجا اصلا قابل مقایسه با ایران نیست شما یک جلسه غیبت کنی یک نمره از فاینالو از دست میدی دایم امتحان داری ریسرچ داری با تمام اینا و با وجود بچه دو ساله و بارداری با نمره A اومدم تا اینجا شو بنظر من با بچه کاملا شدنیه درس خوندن 

اما توصیه نمیکنم اینکارو بنظر من تا کسی مجبور نباشه نباید خودشو بچشو تو این موقعیت قرار بده

با بچه درس خواندن خیلی سخته مگر اینکه صبر کنی چهار پنج سالش بشه یا رشته ت سخت نباشه یا کمک داشته باش ...

الهییی. قصدم یه رشته بدرد بخور تو پیراپزشکیه فرقی نداره کارشناسی یا کاردانی هرکدوم قبول شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهییی. قصدم یه رشته بدرد بخور تو پیراپزشکیه فرقی نداره کارشناسی یا کاردانی هرکدوم قبول شم

کاردانی بنظرم میشه بعدش بچه بیاری یکم جون گرفت کارشناسی و شرکت کنی یادمه اون زمان میگفتم کاردانی به کارشناسی راحتتره قبولیش 

کسی هست بتونه بطور روتین از بچه ت نگهداری کنه؟ خانم برادر من سه روز در هفته بچش پیش مادرمه هم خودش به درسش میرسه هم بچه رو فقط یک نفر جز مادرش نگهمیداره آواره نیست اینور اونور 

یه چیزم بگما دل کندن از بچه و سر کلاس رفتن خیلی سخته ها ممکنه خودت دلت نیاد ادامه بدی 

بستگی داره چی میخای بخونی الان فقط پزشکی بدرد میخوره وگرنه درس خونده باشی یا ن چندان فرقی نداره کل ...

اتفاقا حرفاتون عالیه. نه صرفا مدرک نمیخوام. پزشکی قبولو شدن هم که خیلی سخته . مثلا اگه بتونم پرستاری قبول شم حتما میرم. چون میدونم اینجا همیشه نیرو میخواستن 

کاردانی بنظرم میشه بعدش بچه بیاری یکم جون گرفت کارشناسی و شرکت کنی یادمه اون زمان میگفتم کاردانی به ...

دقیقا مزیت کاردانی اینه. فقط مادرشوهرم هست اینجا.  ای جان درسته

ببین من خودم یکی از بهترین دانشگاههای شهرمون درس میخونم و رشتم هم آسون نیست با بچه هم میخونم ایرانم ...

منم دانشگاه دولتی ایران خوندم. خیلی استادا  سختگیرن و حساس رو حضور و غیاب

زندگی آب تنی کردن در حوضچه اکنون است
دقیقا مزیت کاردانی اینه. فقط مادرشوهرم هست اینجا.  ای جان درسته

انشالله یه رشته با بازار کار خوب قبول شی منم وقتی مهاجرت کردم دیدم اینجا نه رشته م نه سابقه کارم هیچکدوم به درد نمیخوره خیلی تو ذوقم خورد خیلی بده آدم اینقدر میخونه آخر کار نباشه 

موفق باشی عزیزم