2777
2789
عنوان

مدرسه

996 بازدید | 54 پست

به نظرتون مدرسه (غیرانتفاعی)میتونه به یک دانش آموز بگه که فقط روزی دو ساعت بره مدرسه برای درسهای اصلی و بقیه رو مادر همکاری کنه چون هیجان زده میشه و حرف میزنه سرکلاس و انرژی زیادی داره؟

به نظرتون شکایت به آموزش و پرورش به جایی میرسه یا اونا هم حامی مدارس هستند؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چنین حقی نداره

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

اگه بچه سالم باشه نه این حق رو نداره

بچه به اصرار مدرسه رفته حتی روانپزشک گفته رگه هایی از بیش فعالی داره که هیجان زده میشه با بالاترین دوز داره دارو میگیره تو خونه کامل کامل ساکت هست ولی میگن دارو اصلا اثر نداره براش 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

حتما با اداره در میون بذارید

آخه اصلا گوش میدن؟!

آموزش و پرورش زیاد کاری به مدرسه غیر انتفاعی نداره خب چرا دولتی ثبت نامش نمیکنید؟

نمیشه که یعنی نظارتی نیست واقعا؟

باید تو محیط کم نفرات باشه هوش هیجانیش بالاست 

مطمین هستید؟

بله حالا دولتی بود شاید ولی مدرسه غیر انتفاعی پول میگیره برا همین یعنی چی بچه نیاد کلاس

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

خب اگه باعث ازار بقیه بچه ها میشه اره مدرسه می‌تونه بگه که نیاد

نه با کسی کار نداره مثلا حرف بزنه یا هیجان زده بشه 

مگه میتونن کسی رو از تحصیل محروم کنن؟