2777
2789
عنوان

مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 54 پست
آره حتما گوش میدن بالاخره تا جایی که امکانش هست پیگیری میکنن

امیدوارم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اگر بچه همه جوره از نظر جسمی و روانی سالم باشه و فقط شیطنت بچگانه باشه حق چنین کاری رو ندارن

هوش حدود ۱۶۰ تا ۱۷۰ داره 

فقط هیجان زده میشه حرف میزنه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله حالا دولتی بود شاید ولی مدرسه غیر انتفاعی پول میگیره برا همین یعنی چی بچه نیاد کلاس

فکر کنید ۵۰ میلیون هزینه بدین بعد دوماه باشه بشینه خونه کلا روزی دو ساعت بره 

نمیشه که یعنی نظارتی نیست واقعا؟باید تو محیط کم نفرات باشه هوش هیجانیش بالاست

هست ولی کمتر 

اگر مشکل داشته باشه که تقصیر آموزش و پرورش نیست🤔

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

نه نمیتونن پس

اصلا مدرسه های پسرونه دایم درگیری و دعوا و شیطنت هست من ساعت‌هایی که میرم مدرسه میبینم چطوری دعوا میکنن و بزن بزن و ...

هست ولی کمتر اگر مشکل داشته باشه که تقصیر آموزش و پرورش نیست🤔

مدرسه ها همه زیر نظر آموزش پرورش هستند قانون دارن کاملا سلیقه ای که نیست

اصلا مدرسه های پسرونه دایم درگیری و دعوا و شیطنت هست من ساعت‌هایی که میرم مدرسه میبینم چطوری دعوا می ...

اره میدونم اینو 

ساعتای خارج از ساعت کلاس به مدرسه ربطی نداره ولی 

تو کلاس ربط داره که اگه بچه باعث ازار بقیه نشده باشه همچین چیزی نمیتونه بگه

مدرسه ها همه زیر نظر آموزش پرورش هستند قانون دارن کاملا سلیقه ای که نیست

اون اره 

ولی اگه بچه مشکل داشته باشه که اداره نمیتونه چیزی بگه

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

اره میدونم اینو ساعتای خارج از ساعت کلاس به مدرسه ربطی نداره ولی تو کلاس ربط داره که اگه بچه باعث از ...

نه تازه چند بار با سر باد کرده و کبود و زخمی اومده فقط اشتباه این بود همون لحظه نرفتیم شکایت

اون اره ولی اگه بچه مشکل داشته باشه که اداره نمیتونه چیزی بگه

چه مشکلی؟

مگه سنجش اولیه ندارن؟!

نه تازه چند بار با سر باد کرده و کبود و زخمی اومده فقط اشتباه این بود همون لحظه نرفتیم شکایت

خب باید می‌رفتین 

اینکه خودش اسیب دیده باید می‌رفتین به مدرسه می‌گفتین و والدین اون بچه هم میومدن و در جریان قرار می‌گرفتن

فکر کنید ۵۰ میلیون هزینه بدین بعد دوماه باشه بشینه خونه کلا روزی دو ساعت بره

همون 

حتما پیگیر باش کوتاه نیا اصلا

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

خب باید می‌رفتین اینکه خودش اسیب دیده باید می‌رفتین به مدرسه می‌گفتین و والدین اون بچه هم میومدن و د ...

اوایل میرفتم همش میگفتن تذکر دادیم بچه هستند و ...

بعد با کوچکترین مسئله ای که از طرف ایشون پیش میومد سریع ما رو میخواستن یک بوم و دو هوا کانلا

اوایل میرفتم همش میگفتن تذکر دادیم بچه هستند و ...بعد با کوچکترین مسئله ای که از طرف ایشون پیش میومد ...

نمیدونم والا یکسری از مدارس شورشو درمیارن 

نمیتونین مدرسه رو عوض کنین؟

نمیدونم والا یکسری از مدارس شورشو درمیارن نمیتونین مدرسه رو عوض کنین؟

اشتباهم تعویض مدرسه بود که راضی بودم ازش آوردم نزدیک تر و اینکه مورد علاقه باشه فعالیت‌هاش ولی این جوری شد متاسفانه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز