2777
2789
عنوان

مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 54 پست
نه با کسی کار نداره مثلا حرف بزنه یا هیجان زده بشه مگه میتونن کسی رو از تحصیل محروم کنن؟

اسمش محرومیت از تحصیل نیست 

چون اخراج نشده 

اما میتونن بگن بخاطر خود بچه و بقیه دانش آموزان ساعات کمتری مدرسه باشه

مدرسه غیر انتفاعی چی؟بعد وقتی دارو میخوره آروم هست چی؟ وقتی بچه های عادی شیطنتنشون خیلی زیاده چی ؟

اگر دارو میخوره و آرومه و شما مطمئنی حتما با مشاوره اداره صحبت کنید تا اونها از مدیر درخواست کنن

پس به چه علتی گفتن نیاد؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اسمش محرومیت از تحصیل نیست چون اخراج نشده اما میتونن بگن بخاطر خود بچه و بقیه دانش آموزان ساعات کمتر ...

والا زمان ما ۱۰ تا بچه این مدل بودن ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اگر دارو میخوره و آرومه و شما مطمئنی حتما با مشاوره اداره صحبت کنید تا اونها از مدیر درخواست کننپس ب ...

به خدا نمیدونم 

مثلا دیروز چند تا بودن تو سرویس که برن ورزش بعد آخر مینی بوس نشسته بودن یکی پای یکی دیگه رو له میکنه بقیه هم همین کارو میکنن و جالبه معلمش میگه درگیر شده !!! بعد من از پسرم پرسیدم میگه داشتیم بازی میکردیم یکی از بچه ها رفت گفت همین دعوا و درگیری نبوده صبح رفتم مدرسه بهش میگم اگر سر هر چیزی شما بخواین این جوری بگید تو کلاس همه مشکل دارن 

قرار بود برگرده کامل مدرسه برای همین یک مورد دوباره دو هفته تمدید کردن این شرایط رو 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان خانواده ها حساس ترند و بخاطر فضای مجازی با هم در ارتباطن برای شکایت ممکنه بچه کار خاصی نکرده با ...

مدیر میگه تهدیدم کردن که پاشو بذاره بیرون از مدرسه بلایی سرش میارن

ولی همون کسی که تهدید میکنه متاسفانه بچه خودش انحراف اخلاقی داره ولی چون پارتی کلفت داره اینا میترسن ازش 

اگر بدونید چه کارهایی میکنه چه حرفهایی میزنه ولی وقتی پدرش کارمند آموزش و پرورش هست هیچی نمیگن ...

مدیر میگه تهدیدم کردن که پاشو بذاره بیرون از مدرسه بلایی سرش میارنولی همون کسی که تهدید میکنه متاسفا ...

اگر امکان داره مدرسه رو عوض کنید 

من شما رو درک میکنم خیلی سخته هم کنار اومدن با این موضوع و هم اینکه بپذیرید حتما مشکل خاصی پیش اومده 

بچه های مثل فرزند شما خیلی ساده آن و بدجنسی ندارن و زود لو میرن

خیلی از دانش آموزانی که انحراف دارن هوش اجتماعی خوبی دارن و میتونن تو مدرسه رفتار معقول داشته باشند تا مچ شونو نگیرند 

مدیر میگه تهدیدم کردن که پاشو بذاره بیرون از مدرسه بلایی سرش میارنولی همون کسی که تهدید میکنه متاسفا ...

به نظرم موضوع خیلی حادتر از اونی هست که شما اطلاع دارید 

حتما بچه شما نمیتونه رفتارشو کنترل کنه

اگر امکان داره مدرسه رو عوض کنید من شما رو درک میکنم خیلی سخته هم کنار اومدن با این موضوع و هم اینکه ...

دقیقا همینه

به نظرم موضوع خیلی حادتر از اونی هست که شما اطلاع دارید حتما بچه شما نمیتونه رفتارشو کنترل کنه

نه جانم دقیقا وقتی میخواسته لب بچه منو ببوسه پسرم با کیف زده بودش و حق هم داشته چون منحرف هست چند بار دست زده بوده جاهای خصوصیش ولی پدرش خیلی نفوذ داره تو جلسات دیدم حتی معلم رو هم بازخواست و البته مسخره میکنه بعد این جریان مدیر گفت و خونه نشین شد 

فحش های زشت +۱۸ میده که اصلا وحشتناکه بعد پدرش هم قبول نمیکنه کارهای بچه اش رو 

چندین بار خواستم فیلم های حیاط رو زنگ تفریح نشونم بدن که ببینم دقیق چکار میکنه ولی نمی‌ذارن اگر واقعا موردی بود خیلی راحت میشد نشون بدن و بهانه دارن حتی همسرم گفت من خودم میام داخل کلاس دوربین نصب میکنم ببینم شرایط چطوره یعنی ما برای اثباتش حاضر به انجام هرکاری هستیم 

بعد پسر من به اصرار مدرسه داره چهار برابر دوز دارویی مصرف میکنه که دکتر به اصرار خودمون و اعصاب خوردی که مدرسه برامون درست کرده تجویز کرده فیل رو هم از پا میاندازه والا ولی معلمش میگه یک ربع تاثیر داره مگه میشه آخه

راستش من چند بار حتی از دوستاش هم شرایط رو پرسیدم ولی واقعا به این حادی نیست 

بعد بچه تو خونه آروم آروم حداقل کاش شیطنت داشت اذیت میکرد یا میبرمش پارک شهربازی و ....

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز