2777
2789
عنوان

مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 54 پست
همون حتما پیگیر باش کوتاه نیا اصلا

پس میرم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پس میرم

ها برو خبرشو بده ببینم چیشد

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هوش حدود ۱۶۰ تا ۱۷۰ داره فقط هیجان زده میشه حرف میزنه

سلام بلفی جان ، چقدر جالب هوش فوق العاده بالایی داره، ب نظر منم خصوصی باهاش کار کنین، ولی نه اینکه از تایم مدرسه بزنه، پسر شما ظرفیت نبوغ داره، رفتار هیجانیش هم برای همینه، دقیقا مثل پسر من، از سه سالگی خواندن نوشتن رو مسلطه ، ظرفیت یادگیری زبان دومش وحشتناک بالاست، دنباله اعداد می‌نویسه ،ماتریس می‌کشه و روابط اعداد رو کشف میکنه، ولی توی مهد همش حرف می‌زنه و نمیشینه

سلام بلفی جان ، چقدر جالب هوش فوق العاده بالایی داره، ب نظر منم خصوصی باهاش کار کنین، ولی نه اینکه ا ...

سلام جان دل 

چقدر پیامتون احساس قشنگی برام داشت🥺❤️

دقیقا همین طوری هست که میگید دنبال کشف و اختراع و ساختن هست فقط 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام جان دل چقدر پیامتون احساس قشنگی برام داشت🥺❤️دقیقا همین طوری هست که میگید دنبال کشف و اختراع و ...

کمتر از ۰.۱ درصد افراد جامعه همچین هوشی دارن ، ولی  خب مقطع دبستان بصورت عمومی برای همه افراد جامعه در یک سطح برگزار میشه، ولی این دلیل نمیشه که بچه شما از حضور توی مدرسه منع بشه، حتما براش مربی بگیر و برای مدارس سمپاد آماده اش کن، چون توی مقاطع بالاتر با این ضریب هوشی بیشتر اذیت میشه ولی توی مدارس خاص بازم شاید بیشتر درک بشه 

اگه داروها توی رفتارش داخل مدرسه تاثیر ندارن چرا بهش دارو میدی؟؟  ولی اینجور که من برداشت کردم مدرسه مناسبی هم نبردی، من یک سری کلیپ از داخل کلاسهای پسرونه میبینم  همه در حال شلوغ کاری هستن، همچین تصوری حداقل از کلاسهای پسرونه نیست که ساکت بشینم و حرف نزنن، شاید چون تعداد بچه ها کمه ،حرف زدن پسر شما بیشتر ب چشم میاد

...

کمتر از ۰.۱ درصد افراد جامعه همچین هوشی دارن ، ولی خب مقطع دبستان بصورت عمومی برای همه افراد جامعه ...

من خودم فرزانگان بودم و خیلی دوست دارم پسرم هم در نهایت بره سمپاد و اونجا واقعا بهش پر و بال داده بشه و از استعدادهاش استفاده بشه 

میگن هیجاناتش رو نمیتونه کنترل کنه وقتی انرژیش بالا میره

من خودم فرزانگان بودم و خیلی دوست دارم پسرم هم در نهایت بره سمپاد و اونجا واقعا بهش پر و بال داده بش ...

چه جالب 😍منو همسرم هم سمپاد بودیم☺️برام جالبه که پسر شما هم شبیه پسر منه...

چه جالب 😍منو همسرم هم سمپاد بودیم☺️برام جالبه که پسر شما هم شبیه پسر منه...

الهی 🥰🥰🥰

امیدوارم همه والدین خوشبختی و عاقبت بخیری بچه هاشون رو ببینن و بچه ها زیر سایه پدر مادر بزرگ بشن ❤️❤️❤️

سلام وقتتون بخیر ببخشید تو یه تایپیک در مورد رگ دستاتون گفته بودید خوب _دید ب پزشک مراجعه کردید؟

سلام جانم 

کجا؟ 

سلام وقتتون بخیر ببخشید تو یه تایپیک در مورد رگ دستاتون گفته بودید خوب _دید ب پزشک مراجعه کردید؟

خوندم عزیزم 

تحقیق کردم بعضی جاهای بدنم مویرگها نازک هستند فشار میاد ضربه میبینه و خونریزی میکنه 

نمیشه که یعنی نظارتی نیست واقعا؟باید تو محیط کم نفرات باشه هوش هیجانیش بالاست

بچه های که هوش هیجانی بالایی دارن کنترل شون توی مدرسه سخته 

امکان داره بقیه اولیا شاکی بشن 

شورای مدرسه می‌تونه همچین تصمیمی بگیره 

متاسفانه 

و چقدر اون بچه و خانواده. زجر میکشن

بچه های که هوش هیجانی بالایی دارن کنترل شون توی مدرسه سخته امکان داره بقیه اولیا شاکی بشن شورای مدرس ...

مدرسه غیر انتفاعی چی؟

بعد وقتی دارو میخوره آروم هست چی؟ 

وقتی بچه های عادی شیطنتنشون خیلی زیاده چی ؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز