2777
2789
عنوان

ناراحتم💔😔

121 بازدید | 7 پست

سلام 

داداشم چهار سالی هست ک شیشه میکشه و بهمون تهمت بی ناموسی میزنه بعد خیلی با مامانم حرف زدم تا بالاخره راضی شد ببریمش بیمارستان اعصاب قسمت ترک اعتیاد

صبی اومدن بردنش مامانم میگه اولش خوب بود بعد شروع کرد داد زدن گف همینجور صدامون میزد میگف غلط کردم میگف نذارین منو ببرن،مامانم پشت تلفن ک داشت باهام حرف میزد همش گریه میکرد و غصه میخورد خودمم ناراحتم اما چه میشه کرد باید ببریمش ترک کنه،خیلی با مامانم حرف زدم گفتم خودتو ناراحت نکن گریه نکن توکل کن ب خدا ان شالله ترک میکنه حالش خوب میشه

خیلی غصه دارم خیلی میترسم سکته کنم خیلی حس سنگینی میکنم رو قلبم، ان شالله باعث و بانیش خیر نبینه ک جوونای مردمو بدبخت میکنن 

کسی تجربه همچین شرایطی داشته؟؟ بنظرتون اخرش چی میشه داداشم ۲۷ سالشه😭 فقط میگم خدا به جوونیش رحم کن

تجربه ای ندارم عزیزم خدا کمکش کنه 💚

ولی ناراحت شدم منم 

آخه منم یک خواهر نگرانم 

خدا کنه هیچ برادری جلو چشم خواهرش نشکنه به حق دل پردرد خانم زینب 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

همسایمون ۲۵سالش بود ترکش دادن وهیچی نداشت الان خونه داره ماشین داره ودوتا زمینم خریده و۳تابچه داره همه چیز به اراده خودش برمیگرده

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

درست میشه عزیزم بالاخره برای حل این مشکل باید آستانه تحملتون بالا باشه،فقط حواستون بهش باشه فکر نکنه بردینش اونجا بیخیالش شدین،چیزایی که دوست داره براش بخرین ببرین البته با نظر پزشکش،براش لباس بخرید اگه امکان داره باهاش تماس بگیرید بعد از ترک هم حتما از نظر روحی روانی با مشاور در ارتباط باشید که خدایی نکرده برنگرده به گذشته

2790
2778
2791
2779
2792