2777
2789
عنوان

یه بار داشتم میرفتم مدرسه به یه سگی

758 بازدید | 87 پست

به یه سگی برخوردم، دیدم ک سگ از گشنگی برفارو لیس میزنه

کیکی ک دستم بود انداختم ب سگ

سگ تا چند هفته با من میومد و مینشست حیاط مدرسه تا اینکه سرایدار مدرسه میومد بیرونش میکرد

کاش معرفت این سگ رو آدما هم داشتند

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

قربونش برم  وفای سگ خیلی زیاادههه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم برا اون سگه سوخت ای خدا😪

یادمه مظلومانه میومد مینشست حیاط مدرسه 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

چقدر عزیززز

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

قربونش برم وفای سگ خیلی زیاادههه

آره خیلی

کاش آدما وفای این سگ رو داشتند

وای که چقدر شما حرص می خوردید اون خانم رفت پی زندگیش شما هم برو پی زندگیت

شما ک نمیدونید من چقدر جون کندم واسش 

اگه بدونید این حرفو نمیزنید

یبار سر کوچه ی توله سگ کوچولوی بود با بابام وقتی سوار موتور شدیم دیدیمش

آوردمش تو حیاط خونه 

بهش اب و غذا دادیم و شاید باورتون نشه، چطوری باما بازی میکرد، میوفتاد دنبالمون دم تکون میاد

بابام پاهاش بالا می‌گرفت، از رو پای بابام میپرید... 

بعدش تا ی مدت این سگ میومد دم در خونه 🥺

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

چقدر معرفت داره این سگ 

موجود عجیبیه من فکر میکنم فرشته های بی زبونی هستند که خدا برای مراقبت انسان فرستاده 

یعنی هیچ جوره نمیشه این حیون بهت پشت کنه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
معرفت اون از خواهرشوهر من بیشتره

🤣🤣🤣

یبار سر کوچه ی توله سگ کوچولوی بود با بابام وقتی سوار موتور شدیم دیدیمشآوردمش تو حیاط خونه بهش اب و ...

میدونم سگ خیلی وفاست 

از خدا بپرسید چرا سگ رو اینقدر با وفا آفریدی

بهتون میگه چون خواستم بدونید برخی آدما از چی کمترن