2777
2789
عنوان

یه بار داشتم میرفتم مدرسه به یه سگی

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 87 پست
بچه نیسی که الان وقته ازدواجته

نه میدونم اینکه بیان ی سریا بگن عشق مال بچه هاست و فلان اما نه عشق واقعی مال ادمای سن بالاست

میدونم وقت ازدواجمه من نگاهمو ب احترامش از همه جا برداشتم

همه رو میپیچوندم تا به این وقت بزارم

جواب تلفنمامو نمیدادم

چندتا مشتری رو بخاطرش از دست دادم اما این نفهمید هیچ وقت بهش نگفتم تا نگه منتی هست واقعا هم نیست چون من خودم میخواستم چون دوستش داشتم

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

ناراحت باش منم تازگیا کات کردم با این تقاوت که اونی که 200 گذاشت من بودم و اخر ولم گرد

همیشه اینطوریه آخرشم احترام رو میگن وظیفت بود

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زرشکهمزیستی با گربه توصیه شده اما سگ نجسه تو حیاطم نباشه

نه گلم ، گربه با انسان همزیستی داره ، تو   حیاط همه ی خونه ها میاد توی محیط زندگی ما هست ، ما مرغ و خروس رو هم تو اتاق خواب نمیاریم تو حیاط هستن ، ولی توصیه شده گربه رو مثلا نزنین ، بهش غذا بدین ،  اینجا مجال توضیح بیشتر نیست 

ان شاالله کسی که به صلاحتونه وارد زندگیتون بشهاین چیزا برای اکثر افراد پیش میاد..

ممنونم

نه میدونم اینکه بیان ی سریا بگن عشق مال بچه هاست و فلان اما نه عشق واقعی مال ادمای سن بالاستمیدونم و ...

نه درسته گفتم درک میکنم

از بی لیاقتی طرق مقابله

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

نه گلم ، گربه با انسان همزیستی داره ، تو حیاط همه ی خونه ها میاد توی محیط زندگی ما هست ، ما مرغ و ...

من کاری با توضیحش ندارم

اما توی محیط یه ویروسی هست که روی موی گربه میشینه 

و اگه به هر نحوی با گربه ارتباط داشته باشی به تو منتقل میشه باعص نازایی میشه

سگ سالمم تره

بله ما فقط میتونیم برای زندگی خودمون تصمیم بگیریم از هم صحبتی باهات خوشحال شدم

ببخشید اگه یکم لحنم تند بود 

منم همینطور 

موفق باشی

من کاری با توضیحش ندارماما توی محیط یه ویروسی هست که روی موی گربه میشینه و اگه به هر نحوی با گربه ار ...

نه اتفاقا ، بیماری سگ خیلی وقتا قابل درمان نیست ، قرار نیست گربه وارد زندگی ما بشه ، فقط کافیه خونت ویلایی باشه ، خودش میاد تو حیاط و میره ، رفت و آمدش ضرری برای سلامتی نداره ، قرار نیست ما هر چیزی رو وارد ساختمان کنیم 

30 ولی نگین بچه هستی نیستم من مرد این ساله هم میتونه عاشق بشه

ن بابا 30 کجا بچس

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀