2777
2789
عنوان

دوستان سوال حیاتی راجبه بی بی چک

64 بازدید | 9 پست

من روز دوازده انتقال جنینم،از روز ۹ با ادرار صبح بی بی چکام هاله انداختن،انقدر عجولم پنج تا بی بی چک تا روز ۱۱ انتقالم زدم که همه هاله داشتن و روز ۱۱ هاله پر رنگ تر شد،امروز اشتباه کردم بعد ادرارم دو‌ساعت بعدش دوباره رفتم تست بزنم مارک مدیکور که منفی شد،

الان از استرس دارم میمیرم میگم نکنه بیبی چکاش مارکش خوب نیود مثبت کاذب میزد،اخه مدیکور میگن خوبه،از طرفی میگم ادرار صبح نبود شاید رقیق بود ادرارم نشون نداد،حتی دیروز یه بیبی چک دادم همسرم بزنه😅همزمان یکی‌خودم‌زدم‌گفتم اگه بی بی چک خراب باشه پس مال همسرمم باید مثبت بزنه دیگه ولی واسه من مثبت زد واسه همسرم خوب مسلما منفی الان عکسشم‌میذارم

کسی تجربه مشابه داشته؟

عزیزم وقتی همه مثبت شده یکی منفی قطعا اونی ک منفی شده خراب بوده چرا نمیری ازمایش خون بدی ؟

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون روز ۱۲ انتقالم دکتر گفته روز ۱۴ ازمایش بدم پس فردا عزیزم

انشالله عزیزم ک مثبته 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

سلامت باشی گلم فردا باید ازمایش بدم

خبرشو بده بهمون عزیزم 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»