من گیر کرده ام بین دختری که میخواهد این زندگی را به نحو احسن بسازدو امیدوار است به درست شدن همه چیز و میخواهد چیزهای جدیدی را تجربه کند و یادبگیرد
و زنی که از قوی بودن و تلاش خسته شده است و انگار خیلی سنش بالا رفته و از زندگی هم نااامید و خسته است دیگر چیزی برایش قشنگ نیست و میخواهد به همه چیز پایان دهد
شعار من این هست تا وقتی زنده هستی فرصت داری پیشرفت کنی و از سفر دوباره بسازی
کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔
هیچ وقت دیر نیست همه چی میگذره چه خوبش چه بدش هرچقدرم زندگی کنی مهم اینه باب دلت زندگی کردی بیخیال دنیا سنت بالاهم باشه یه ساعت دیگه م زندگی کنی مهم اینه امید داشتی مهم اینه دست از هیچی نکشیدی حداقل جوری که دوست داشتی زندگی کردی..
مثلا یکبار باید واسه خوب شدن حالم از قلبم میگذشتم کار خیلی سختی بود. اما گذشتم
اتفاقا افسردگی شدیدی گرفتم و رفتم پیش روانشناس حالم خوب شد
کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔
گاهی اوقات باید از بد و بدتر یکی رو انتخاب کنی تا بتونی به آرامش برسی الان عالی ام
تازه امروزه کلی سرم شلوغه دارم یک زبان دیگه یاد میگیرم و برای آینده میجنگم تا به آرزوم برسم
وقتی سرت شلوغه به کارهای مهم یعنی به معنای واقعی داری زندگی میکنی عالیه
اینا همش با هدف گذاشتن عملی میشه
کار نصف و نیمه هم کم نداشتم