2777
2789
عنوان

دو راهی من

71 بازدید | 15 پست

من گیر کرده ام بین دختری که میخواهد این زندگی را به نحو احسن بسازدو امیدوار است به درست شدن همه چیز و میخواهد چیزهای جدیدی را تجربه کند و یادبگیرد 

و زنی که از قوی بودن و تلاش خسته شده است و انگار خیلی سنش بالا رفته و از زندگی هم نااامید و خسته است دیگر چیزی برایش قشنگ نیست و میخواهد به همه چیز پایان دهد

شعار من این هست تا وقتی زنده هستی فرصت داری پیشرفت کنی و از سفر دوباره بسازی

من یک عاشقم... حتی اگر به این جرم چاقو زیر گلویم باشد و مجبورم کنند که انکارت کنم ... من فقط پوزخند میزنم ‌.. هیچکس نمی‌تواند تو را از من بگیرید 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا همون راه اولو نمیری

هیچ وقت دیر نیست همه چی میگذره چه خوبش چه بدش هرچقدرم زندگی کنی مهم اینه باب دلت زندگی کردی بیخیال دنیا سنت بالاهم باشه یه ساعت دیگه م زندگی کنی مهم اینه امید داشتی مهم اینه دست از هیچی نکشیدی حداقل جوری که دوست داشتی زندگی کردی..

دیدی بعضی وقتای صدای یکیشون بیشتر از اون یکی میشه الان صدای دومی بیشتره اما اولی در تلاشه که به دومی ...

اون شیطونه که صدای دومی را بلندتر کرده، تو لایق زندگی خوبی هستی🥰 کاری کن که همیشه به خودت افتخار کنی. تلاش کن و بجنگ با مشکلات💪💪

بنظرت همیشه میشه اوضاع رو درست کرد؟

آره 

من بالا و پایین تو زندگیم خیلی داشتم 

البته همه دارن اما همیشه یک راهی بوده و پیدا کردم 

مثلا یکبار باید واسه خوب شدن حالم از قلبم میگذشتم کار خیلی سختی بود. اما گذشتم 

اتفاقا افسردگی شدیدی گرفتم و رفتم پیش روانشناس حالم خوب شد 

من یک عاشقم... حتی اگر به این جرم چاقو زیر گلویم باشد و مجبورم کنند که انکارت کنم ... من فقط پوزخند میزنم ‌.. هیچکس نمی‌تواند تو را از من بگیرید 💔

اون شیطونه که صدای دومی را بلندتر کرده، تو لایق زندگی خوبی هستی🥰 کاری کن که همیشه به خودت افتخار کن ...

😂پیامت جوری تو ذهنم پلی شد یه نفری با صدای پر انرژی

ممنونم بابت پیام قشنگت😍

خداروشکر که خوب شدید

گاهی اوقات باید از بد و بدتر یکی رو انتخاب کنی تا بتونی به آرامش برسی الان عالی ام 

تازه امروزه کلی سرم شلوغه دارم یک زبان دیگه یاد میگیرم و برای آینده میجنگم تا به آرزوم برسم 

گاهی اوقات باید از بد و بدتر یکی رو انتخاب کنی تا بتونی به آرامش برسی الان عالی ام تازه امروزه کلی س ...

وقتی سرت شلوغه به کارهای مهم یعنی به معنای واقعی داری زندگی میکنی عالیه

وقتی سرت شلوغه به کارهای مهم یعنی به معنای واقعی داری زندگی میکنی عالیه

اینا همش با هدف گذاشتن عملی میشه 

کار نصف و نیمه هم کم نداشتم 

😂پیامت جوری تو ذهنم پلی شد یه نفری با صدای پر انرژیممنونم بابت پیام قشنگت😍

❤️❤️❤️ خداروشکر🌷الان یه تاپیک به من حس مثبتی منتقل کرد. من هم انرژیم را منتقل کردم🥰🥰🥰 انشاءالله که همیشه حال دلت خوب باشه و پرانرژی باشی😍