2777
2789
عنوان

مث بچه ها ذوق دارم برا عید😂

124 بازدید | 10 پست

دادم روز شماری میکنم برم موهامو رنگ کنم کاشت ناخن انجام بدم برا عید لباس بخرم بیشتر برا عید نی برا مسافرته😂😂

بعد یه مشکلی دارم دیروز به شوهرم گفتم برا دختر بچه های عیدی میخام گردنبند هدیه بدم بعد گف چه عیدی بع ما نمیرسه عیدی بدیم ما خودمون بچه ایم گفتم چه بچه ای برا برادر زاده هاش عیدی میده هااا به مامانم و آبجیمم میده ولی برا بچه های داییم و بچه‌های عموم نمیده میگه دیگه به ما نمیرسه به اونا عیدی بدیم عمو هام و داییم برا دختر من میدن

من اینقدر دوست دارم کراتین کنم

ولی افسوس 😔

آخه کراتین ریزش میاره

همین جوریش خودمم ریزش دارم

هـــــــعــــــی 🚬

یه کراتین و بعدش یه دکلره ی ناناز 

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم درست میگه.. شوهر توعم ب عنوان عمو میده خب ولی دیگ وظیفش نی ب بچه های عموی تو بده اخع اونا بزرگترن مشا هنوز جوونین فک نکنم کسی انتظار داشته باشه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

فک کنم درست میگه.. شوهر توعم ب عنوان عمو میده خب ولی دیگ وظیفش نی ب بچه های عموی تو بده اخع اونا بزر ...

اخه احساس بدی بم دس میده احساس میکنم بچه ها آزمون انتظار دارن همش به دستمون نگا میکنن

داخل شیپور بگردمدل بشوفقط هزینه مواد میدی استفاده همیشه از شونه چوبی هم مو رو نرم صاف میکنه

مشکل هزینه که ندارم

مساله ریزش مو بعد کراتینه ست

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻