2777
2789
عنوان

میشه راهنمایین کنین راجب این پسر

426 بازدید | 51 پست

دوست پسرمه چشماشم سبزه قربونش برم سفیده قد بلندم هست

و الان باهاش چند وقته تو رابطم ، و هیچ چیز بدی ازش ندیدم جز خوبی ، نیاین بگین رابطه جنسی میخواد چون بنده خدا هیچی نمیگه.و فقط بوس و بغله همین

خیلی پول خرج میکنه و تا میگم یه چیز میخوام سری برام فراهم میکنه همین امشب چون پریودم کیسه آب گرمم گم شده بود ساعت 1 شب واسم آورد

ولی نمیدونم چرا راجبش دو دلم با اینکه هیچ بدی نکرده همیشه هوامو داشته و همش سوپرایز میکنه با هرچیزی خواهرش هم راجب من میدونه و هیچوقت راجب مشکلاتش به کسی نمی‌گفت ولی به من میگه و هر جایی بخواد بره عکس میده ، همش میگه تابستون خونمو تموم کنم تو بیا دکوراسیون رو نظر بده واست کلید درست میکنم هر وقت میخوای بیای خونه و واست یه کمد میزارم همش برای آینده برنامه میریزه من بهش خیلی خیلی امیدوارم به نظرتون واقعا با جایی می‌رسیم با هم و پسر خوبیه؟🫠

آره عزیزم با چیزایی که گفتی خوبه ایشالا بهم برسید و یه خانواده خوب تشکیل بدین💞

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اساتید نظر بدن 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

آره عزیزم با چیزایی که گفتی خوبه ایشالا بهم برسید و یه خانواده خوب تشکیل بدین💞

من واقعا بهش امیدوارم از همه لحاظ خیلی خوبه ماشالا هم خونه داره ۲ تا هم ماشین داره هم خیلی مهربونه 

خوبه دیگه اینجوری به پدر و مادرشم خیلی دقت کن ببین اخلاق خانوادش چجوریه آدما خیلی شبیه خانوادشون میش ...

خیلی خیلی خانواده خوبی داره همه متشخص مخصوصا مادرش که گلههه

من واقعا بهش امیدوارم از همه لحاظ خیلی خوبه ماشالا هم خونه داره ۲ تا هم ماشین داره هم خیلی مهربونه

دیگه کار از امیدواری گذشته اینکه همه شرایطو داره بگو اگه میخوادت بیاد خواستگاری و نامزد شید و بقیه آشنایی رو به صورت رسمی انجام بدید

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
اینی که تو تعریف کردی اره خوبه اخلاق اینا چجوریه میسازین باهم کنارش احساس آرامش داری؟

خیلی خیلی می‌سازیم با هم هر وقت دعوا میکنیم مقصر منم بعد 3 ساعت میاد پیام میده بچه بیا آشتی کنیم

همیشه پی قدم میشه و خیلی پیشش ارومم🫠

اخه خیلی زوده گفتم ایشالا یه ۱ سال نیم دیگت

چند وقته باهمید

سلام عزیزم 

چند وقته باهم هستید ؟؟؟

و اینکه تاحالا بهت گفته تورو برای آینده متاهلیش میخواد؟؟

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

همینکه از آینده حرف میزنه یعنی میشه بهش امیدوارموند البته حواست خیلی جمع کن ب رفتاراش و حرف زدنش با دوستاش خانوادش دقت کن موقع عصبانیت ببین چجوری رقتار میکنه و...

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم