2777
2789
عنوان

میشه راهنمایین کنین راجب این پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خیلی می‌سازیم با هم هر وقت دعوا میکنیم مقصر منم بعد 3 ساعت میاد پیام میده بچه بیا آشتی کنیمهمیش ...

واقعا یه طلا پیدا کردی جوری کفتی با اینکه پسرم دلم خواست ازدواج کمم🤣🤣♥️

سلام عزیزم چند وقته باهم هستید ؟؟؟و اینکه تاحالا بهت گفته تورو برای آینده متاهلیش میخواد؟؟

6 ماه و بله خیلی میگه و همش زنم صدام میزنه و مثلا چند روز پیش خواهرش بچش به دنیا اومده بود هی میگفت بچه من خیلی خشگل میشه تو سفیدی موهاتم بوره اونم اون شکلی میشه...

6 ماه و بله خیلی میگه و همش زنم صدام میزنه و مثلا چند روز پیش خواهرش بچش به دنیا اومده بود هی میگفت ...

از کجا اشنا شدین اول کی خوشش اومد عزیزم

میشه برای رسیدن ب آرزوهام و اهدافم انرژی بفرستین یا دعا  کنید

6 ماه حدودا

اگه سنت بالای ۲۲,۲۳ هس دیگه خوبه بگو بیاد

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
همینکه از آینده حرف میزنه یعنی میشه بهش امیدوارموند البته حواست خیلی جمع کن ب رفتاراش و حرف زدنش با ...

وقتی عصبی میشه باهام صحبت نمیکنه وقتی آروم شد میاد حرف میزنه میگه نمیخوام‌ ناراحتت کنم 

خانواده خیلی خوبی هم داره واقعا

6 ماه و بله خیلی میگه و همش زنم صدام میزنه و مثلا چند روز پیش خواهرش بچش به دنیا اومده بود هی میگفت ...

بنظرم قطعی مزه دهنشو بدون بهش بگو قصدت واسه آینده دوستیمون چیه 

اینطوری برای خودتم خوبه

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

واقعا یه طلا پیدا کردی جوری کفتی با اینکه پسرم دلم خواست ازدواج کمم🤣🤣♥️

تو که پسری کمک کنننن به نظرت پسر خوبیه ؟

وقتی اینجوری هستین یعنی دوسش دارین