2789
عنوان

Bamilo is so F* up

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 51 پست
نه عزیزم اون یعنی بروگمشو

Up شو نشنیده بودم   

فکر کنم معنیش به صورت عملی باشه.   

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
ازدیجی کالا خرید کن جانم خیلی خدماتشون خوبه من یکبار یه otg از بامیلو خریدم پشت دستم رو داغ کردم😐ف ...

دیجی کالام همینه. دقیقا منم یه بار بلای استارتر سرم اومد فقط من از دیجی کالا خرید کرده بودم. جنسو ندارن هی سر میدوعونن!!! ( چی نوشتم خدایی)

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خرید اینترنتی تو ایران خیلی رو اعصابه،یادمه آلمان که بودیم یکی از دوستامون چندتا از محصولات برند ایو ...

ببخشید اینجوری بیان می کنم ولی جون به جونشون کنی این گشادبازی و دغل کاری رو نمی تونن حذف کنن از سیستمای کاریشون

ببخشید اینجوری بیان می کنم ولی جون به جونشون کنی این گشادبازی و دغل کاری رو نمی تونن حذف کنن از سیست ...

انگار دیگه جزوی از ژنتیکمون شده

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

من ۱۲ میلیون از دیجیکالا خرید زدم.جزو گرونترین خرید های اینترنتیم بود.

موقع پرداخت مشکل با درگاه پیش اومد و خرید نا موفق شد و سفارش کامل نشد اما پول از حسابم کسر شد.

گفتم خب سه روز دیگه برمیگرده به حسابم.

پنج روز گذشت برنگشت دیجیکالا هم گفت به ما ربطی نداره زنگ زدم پشتیبانی بانک پاسارگاد 

گفت تا هفته دیگه برمیگرده پولتون

گفتم یعنی چی ؟؟؟ گفت خانم برو خدا رو شکر کن هم کارت شما هم درگاه فروشگاه هر دو پاسارگاد بوده وگرنه بیشتر طول می‌کشید.

گفتم باشه .... خدا رو شکر بانک پاسارگاد پولمو خورده 😄

سه هفته بعد پولم برگشت تو کارتم...

من ۱۲ میلیون از دیجیکالا خرید زدم.جزو گرونترین خرید های اینترنتیم بود. موقع پرداخت مشکل با درگاه پی ...

من واقعا تو ایران جرات خرید نتی با مبلغ بالا ندارم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
چقدر خوب من اصلا نمیتونم اینترنتی لباس بخرم حتما بایدجنس و تن خورش رو ببینم بعد اتفاقا دیجی کالا ل ...

آره لباس کودک داشت از قبل، الان واسه لباس بزرگسال دیجی استایل رو زده. ولی خب برندای گرونن

خیلی عصبانیم آخه به فارسی نمی شد فحش قابل پخش بنویسم عصبانیتمو نشون بدم

متاسفاانه این دوست عزیزمونم همینه پرووووووو

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
منمتو حراجمعه خريد كردم همين اتفاق افتاد.ولي چون تو خريد اينترنتي حرفه اي شدم چند ساله پرداخت در محل ...

من تو حراجمعه دو بسته داشتم از بامیلو. اولیو پرداخت در محل زدم. بعد واسه دومی چون زود احتیاجش داشتم و می دونستم پرداخت در محل رو دیر پردازش می کنن پرداخت کردم که خیر سرم زود برسه دستم اینجوری شد

قربون تلاشای مذبوحانه خودم برم برای سانسور و اشاعه ادب!

ببخشید مذبوحانه معنیش چی میشه 😂

من فکر میکردم f... همیشه فحشه 😁

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

اسپانسر نینیسایتم شده تازه

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
من تو حراجمعه دو بسته داشتم از بامیلو. اولیو پرداخت در محل زدم. بعد واسه دومی چون زود احتیاجش داشتم ...

اون یکی بسته ی پرداخت در محلم هم خیلی دیر اوردن فکر کنم 10 روزی شد