2789
عنوان

Bamilo is so F* up

399 بازدید | 51 پست

تو حراجمعه بامیلو که 3-4 آذر بود ما خرید کردیم

دو هفته گذشت نرسید دستمون

ما هم عصبانی شدیم کنسل کردیم 

18م آذر کنسل کردیم

هنوز پولش نیومده تو حسابمون

قرار بود بین 4-6 روز کاری برسه اول

دفعه های بعدی هم که ز می زدیم هی عذرخواهی می کردن می گفتن الان با این درخواستی که زدیم نهایتا تا دو روز کاری دیگه

هنوز که هنوزه خبری نیس

فکر کن مثلا هزار نفر مثل ما اینجوری شده باشه وضعشون

چقدر از سود پولا اینا خوردن

حرومشون

واقعا تو ایران هیچی درست انجام نمی شه

خب بلد نیستین تقلید نکنید

کشورای دیگه سفارشت دیر شه اعتراض کنی همونو رایگان بهت میدن

کردیت بهت می دن

اینجا پول خودمونم نمی دن

خانم به عنوان خیلی باکلاسهههههه

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم منظورت f.. Off هست دیگه؟!

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
شما هر وقت خواستي خريد اينترنتي انجام بدي پرداخت در محل و بزن كه كنسل كردي هم پولي بابتش نداده باشي ...

مثلا خواستم زرنگی کنم، پرداخت در محل ها رو دیرتر پردازش می کنن

ازدیجی کالا خرید کن جانم خیلی خدماتشون خوبه من یکبار یه otg از بامیلو خریدم پشت دستم رو داغ کردم😐ف ...

این خریدم لباس بود که دیجی کالا نداره دیجی استایل داره و دیجی استایل هم خیلی چیزاش گرونه در حد بودجه من نیس. اینا رو هم چون تخفیف خوبی بود سفارش داده بودم که بعد پشیمون شدم. من قبلا از هر دوشون خرید داشتم مرتب. ولی این دفعه دیگه پشت دستمو داغ می کنم از بامیلو چیزی نخرم

خرید اینترنتی تو ایران خیلی رو اعصابه،یادمه آلمان که بودیم یکی از دوستامون چندتا از محصولات برند ایو روشه رو  اینترنتی سفارش داد چقد زود آوردن با تخفیف و اینا با یه بسته بندی عالی 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
این خریدم لباس بود که دیجی کالا نداره دیجی استایل داره و دیجی استایل هم خیلی چیزاش گرونه در حد بودجه ...

چقدر خوب من اصلا نمیتونم اینترنتی لباس بخرم

حتما بایدجنس و تن خورش رو ببینم بعد

اتفاقا دیجی کالا لباس هم داره من برای دخملم چند تا شال و کلاه و بادی سفارش زدم امروز😍😍😍

.Pain🔥you made me a believer

منمتو حراجمعه خريد كردم همين اتفاق افتاد.ولي چون تو خريد اينترنتي حرفه اي شدم چند ساله پرداخت در محلو زدم.بهشونم زنگ زدم كلي بارشون كردم گفتم عرضه نداريد خودتونو لطفا با ديجي كالا مقايسه نكنيد😁گفت ما انبار نداريم مثل اونا.منم كنسلش كردم