2821
2789
عنوان

خیانت

89 بازدید | 6 پست

شوهرم اوایل ازدواج در حد این که به گروهای مختلف بره و با دخترا لاس بزنه یا برنامه های دوست یابی بزنه و با اطلاعات الکی با این و اون حرف بزنه و عکس چهره رد و بدل کنه بهم خیانت کرده و من اونموقع جدی میخواستم ازش جدا بشم که یه اتفاقاتی افتاد و من مجبور به برگشتن شدم ولی تو این مدت اونقدر اعتماد به نفس و عزت نفسم خورد شده بود که من دخالتای مادرشوهرمو هیزبازیای شوهرمو و خیلی اتفاقات بد که هر کدوم دلیل محکمی واسه طلاق بودو تحمل میکردم و از درون فقط خودمو نابود میکردم بعد ها فهمیدم تا یه سال قبل از دیوار داشته با دخترا لاس میزده الان وضعیت زندگیم در مقایسه با اون موقع ها ۱۸۰ درجه بهتر شده مشکل این جاس که من همچنان نمیتونم به شوهرم دیگه اعتماد کامل داشته باشم و فکر میکنم هر لحظه داره با دخترا چت میکنه میخوام روی خودم کار کنم تا بتونم اینبار بدون اینکه خودمو مجبور به انجام کاری کنم تصمیم درست رو بگیرم به نظرتون تو این شرایط طلاق میتونه واسم خوب باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما اشتباه کردید از همون اول ک فهمیدید موندیدآدم خیانت کار درست بشو نیستشاید تا الان هزارتا خیانتم ک ...

درسته ولی خیلیام هستن فکر میکنم همسرشون ادم خیلی پاکی هست درصورتی که بعد چند سال متوجه خیانتاش میشن من میترسیدم بعد این زندگیم درگیر همچین ادمی بشم

ظاهرا نه ولی من ذره ای ارامش ندارم

ب نظرم ی جوری مطمئن شو که میکنه یا نه

اگر میکنه مستقیم طلاق

نمیکنه برید مشاور اعتماد شما از شوهرتون کامل از بین رفته مشاور کمکتون میکنه🤍

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  11 ساعت پیش