2777
2789
عنوان

قبل مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا ترس نداره

منی که نزدیک بود بمیرم میگم 

آدم حس سبکی پیدا می‌کنه 

حالا منظورم این نیست که دوست دارم بمیرما اما ترسناک نیست یک نوع آزادیه نامحدوده

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

کسی می دونه اون دنیا آشناها و فامیلا همدیگه رو میبینن یا نه خیلی برام سواله

بله میبینن.برنامه ی زندگی پس از زندگی رو حتما ببین.جواب سوالاتو میگیری.

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
اخی چ الکی رفتن بعضیا حس دلتنگی دم مردن چقدر تلخه منم اگ قرار باشه یه روز برم فکر کنم دلتنگ بشم چون ...

واقعا خیلی از عزیزانمون الکی الکی از پیشمون پر کشیدن رفتن🖤🖤 برا همه خونوادشون عزیزه مطمئنن هممون دلتنگشون میشیم

اوه دو تا پدر بزرگ‌هام همه اموات و میدیدنخاله شوهرم ک‌دیگه وحشتناک بود . اون همش داد میزد ک این شیطا ...

اره دقیقا شیطان میاد مجبور کنه طرف ایمانشو بر باد بده یکی تو زندگی پس از زندگی میگفت 

کسی می دونه اون دنیا آشناها و فامیلا همدیگه رو میبینن یا نه خیلی برام سواله

بله میبینن. چیزی که شنیدم و بهش باور دارم. 

من به امید این زنده هستم که اون دنیا پدرمو ملاقات میکنم. 

اگه کنار هم زندگی کنیم ک خیلی خوبه

تو اون برنامه کسی که تجربه ی نزدیک به مرگ داشته تعریف میکرد که مامانم تو بهشت یه خونه زیبا داشت گفتم پس فلانی کجاست مامانش گفته خونه ی اون بالاتراز منه و میتونیم همدیگرو ببینیم و رفت و آمد کنیم چون اعمال اون خوب تر بوده جایگاه خونش با این فرق میکرده

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
اون جمله ترس از مردن حس خودمه وگرنه مادربزرگم هیچ ترسی نداشت

اره پدربزرگم یه هفته آخر همش میگفت تا چشمامو می‌بندم خودمو تو حرمین شریف درحال طواف میبینم

آقایون مردها نرها درخواست دوستی ندید گزارش میزنم❌