2777
2789
عنوان

قبل مرگ

705 بازدید | 37 پست

بچه ها تا حالا تو اطرافیانتون داشتید مسی قبل مرگش چیزایی ببینه که ما نمی‌تونیم ببینیم؟

من مادربزرگم یک روز قبل فوتش اموات رو میدید که اومدن عیادت مثلا می‌گفت براش چای بریزید 

یا شب قبل فون می‌گفت اونجا الان آتیش میگیره و فلان جا تصادف شده 

من از مردن خیلی میترسم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پدربزگم زمان فوتشون مثل اینکه یه چیزایی میدن و یه حرفایی زدن

یادم نمیاد چی گفته بودن

حروم لقمه ی واقعی اونایی ان که اینترنت رو میبندن به نام امنیت و همون اینترنتو چندبرابر به اسم پرو میکنن تو پاچه ملت و ما میمونیم چطور اینجوری امنیت به خطر نمیوفته🥱سلام🕊️؛تو ماجرای دی ماه من وجدانمو خاموش نکردم و سعی کردم طرف حقو بگیرم ، چون خودم مثل شما درد این جامعه رو با گوشت و پوست و استخونم درک کردم و میدونم اون جوونی که از پشت سر تیر خورد تو سرش چه داغی به دل خانوادش موند و هرکسیم تو این سایت خواست ماله کشی کنه قد علم کردم و این شد که فحشای زیادی خوردم . ولی حالا و با این وضعیت جن.گی!...من بازم میخوام شجاع باشم ، خیر ...من تو ساید شما (که خواهان ج.نگ بودید) نیستم . من نمیخوام همرنگ جماعت بشم چون صرفا واسم منفعت داره . من ترجیح میدم بازم فحش بخورم ولی به یک جنایتکار نگم عمو و از یک کشو.ر فیک کو.دک کش حمایت نکنم ،ترجیح میدم همونطور که از صدا و سیما حالم بهم میخوره از اینتر.نشنال هم حالم بهم بخوره ، ترجیح میدم با این جملات احمقانه ی « آخه میدونی راهی نداشتیم ، نه ببین مینابو خودشون زدن ، نه آخه فقط ن.ظ.امی میزنه ، نه بابا زیر ساخت(که مایه ی حیات ماست)به چه دردمون میخوره مال ما نبود فداسرش که میزنه🤡» سرمو مثل کبک تو برف نکنم . ترجیح میدم همونطور که برای سپهر بابا گریه کردم و عاملشو لعنت ، برای ماکان جاویدالاثر میناب هم گریه کنم و عاملشو بازم لعنت کنم(نه اشتباه نکنید ! اینبار عاملش همونایی هستند که ازشون درخواست کمک کردید)و در آخر ترجیح میدم پا روی خون بی گناهی نذارم چه از داخل خورده باشه چه از خارج .به خودتون بیاید عزیزای دلم ... به خودتون بیاید و ننگ تاریخ ایران نشید ... ما ایرانی ایم ، ما آزادی و آبادی میخوایم ولی نه به قیمت ذلت ، با عزت ! متنفرم از دخالت و تفتیش عقاید بقیه .

بله

پدربزرگم زل زده بود به گوشه ی سقف و با عموی شهیدم حرف میزد.هی صداش میکرد و سقفو نشون میداد.چند روز بعد فوت شد.

پدرشوهر خواهرم میگفت این همه آدم کین اومدن خونمون؟واسشون چایی بریزین.چرا سیاه پوشیدن؟چندروز بعد فوت شدن

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

اوه 

دو تا پدر بزرگ‌هام 

همه اموات و میدیدن

خاله شوهرم ک‌دیگه وحشتناک بود . اون همش داد میزد ک این شیطان ها اومدن منو بسوزونند . دارن منو میبرن . اومدن ایمانمو بگیرن بیرونشون کنید . یا یهو میگفت به این ها ک اومدن دارن قران میخونند چایی بدید 

یعنی وای وای . یک هفته قبلش چه چیز هایی میگفت

2790
2778
2791
2779
2792