2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106493 بازدید | 4125 پست
سلام خانوم چطوری خوبی انشالله کی میری برا انتقال ؟😍 مال من ۳ روزه بودنتعداد ۴ تا با کیفیت aفقط یکیش ...

سلام عزیزم، من دوباره رفتم تو انگلیس تشکیل جنین دادم به شرح زیر شد😆

تعداد تخمک : دوباره ۲۴ تا

تعداد جنین روز اول: ۱۴ تا

تعداد جنین در روز ۵ و ۶: ۵ تا، اینجا گفتن ما تا روز ۵ میبریم و ۳ روزه ها رو فریز نمیکنیم.

کیفیت جنین ها هم یکیش a بود و بقیه b بودن.

انتقال رو هم اخر شهریور میدیم، چون گفتند بدنت باید استراحت کنه، ما هم مسافرت برنامه ریزی کردیم و یک ماه دیگه هم ما با تاخیر انداختیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم روفولیک با وینامین d3 دوهزار گفته فعلا باید ادامه بدم. ساشه منیزیم هم گفت وقت درد داشتی یا زیاد ...

او پس حالا حالا ها باید بخوریم ، از این به من ندادن

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم، من دوباره رفتم تو انگلیس تشکیل جنین دادم به شرح زیر شد😆تعداد تخمک : دوباره ۲۴ تاتعداد ج ...

انشالله بسلامتی عزیزم انشالله مصلحت هر وقت هست اونموقع انجام میشه شاید تا اونموقع خدا خودش از خزانه غیبش داد 😍 انشالله بسلامتی خوشبگذره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله عزیزم😍🥰 امروز ۱۰ هفته کامل به لطف خدا

مبارک باشه عزیزم، ان شاء الله بارداری و زایمان سالم و راحتی داشته باشی و نی نی سالم و صالح نصیبت بشه. 

چه خوبه هستین توی تاپیک، برای ماها هم دعا کنید ❤️

مبارک باشه عزیزم، ان شاء الله بارداری و زایمان سالم و راحتی داشته باشی و نی نی سالم و صالح نصیبت بشه ...

مرسی فدایت عزیزم الهی آمیین مرسی بابت دعای قشنگت😍🥰 مرسی ،😍 انشالله به زودی قسمت خودت🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره عزیزم.انشالله قسمت شما

سلام عزیزم چطوری خوبی ؟ چه خبر ؟ با داروهات چه کردی ؟ سونو رفای تازگیا ؟ من امروز رفتم دکتر گفتش که دوشنبه دیگه بیایعنی ۱هفته دیگه گفت بذار بشی ۱۲ هفته داروهامم فقط استرادیول روزی ۱ دونه جمعه آخریشه دیگه تموم میشه ، از امپولامم ۳ تا مونده فقط ، شیافم فعلا هست 😍 فقط ویتامینا ادامه داره + قرص تیروئید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم چطوری خوبی ؟ چه خبر ؟ با داروهات چه کردی ؟ سونو رفای تازگیا ؟ من امروز رفتم دکتر گفتش که ...

سلام عزیزم ممنونم.والا من دیشب فشارم رفته بود بالا از سردردم متوجه شدم و رفتم بیمارستان ۱۴ بود و دکتر اونجا برام قرص متیل دوپا شروع کرد.دیگه قرار شده نمک کلا حذف کنم‌.من یازدهم نوبت سونو nt دارم.تا اون موقع توکل بر خدا ببینم چی میشه.

سلام عزیزم چطوری خوبی ؟ چه خبر ؟ با داروهات چه کردی ؟ سونو رفای تازگیا ؟ من امروز رفتم دکتر گفتش که ...

استرادیول هم از فردا قطع میکنم دکتر گفت یه هفته که روزی یدونه خوردی بعدش قطع کن.