2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106406 بازدید | 4125 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوار خدا بخواد پس هر چند من از اصرار و نذر و نیاز و اینا میترسم برا بچه دار شدن از علم کمک گرفتم ...

بله درست میگی انشالله خدا یه فرزند خوب میده با یه عاقبت خوش انشالله مصلحته خدا هر چی هست همون بشه

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر چند شکست تو این مسیر خیلی روح و روان ادمو اذیت میکنه اما چاره چیه هر چی قسمت باشه

آره سخته کلا وارد این راه شدن سخته چه باهاش بچه دار بشی چه نه کلا سخته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام جیگر جون .دکترم آمپول پروژسترونم قطع کرد و استرادیول هم هفته دیگه قطع میشه .اما آمپول ناف همچنا ...

سلااام خانوم😍 خب خدارو شکر عزیزم منم طی دو هفته هم امپولم قطع میشه هم قرصم البته الانم خیلی کم شده بازم خدارو شکر مرحله سختو پشت سر گذاشتیم😍 منم فقط شیافو گفتن فعلا ادامه بده با قرص تیروئید صبح ناشتا میندازم با یه سوال ویتامین هارو باید تا کی مصرف کرد مگه فقط ۳ ماه اول نیست ؟ 😫 منو گفت کوالی فول همون اسید فولیک با ویتامین د۳ تا آخر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستان، کسانی که جنین تشکیل دادن و انتقال دادن لطفا بگین که چند روزه بوده و با چه کیفیتی. شاید ...

سلام خانوم چطوری خوبی انشالله کی میری برا انتقال ؟😍 مال من ۳ روزه بودن

تعداد ۴ تا با کیفیت aفقط یکیش B بود از ۴ تا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها من گفتم دکترم گفته قبل انتقال بیا برای تزریق،

اون تزریقه prp اندومتر بود 

رفتم ازمایشگاه ازم خون گرفت که پلاسمای خونم رو جدا کنن ببرم مطب دکترم تزریق کنه🫠

ازمایشگاه ۳.۶۰۰ گرفت دکترم هم چهار تومن

بچه ها گفته بودن بپرس چی کار میخواد بکنه گفتم بگم بهتون

بچه ها من گفتم دکترم گفته قبل انتقال بیا برای تزریق،اون تزریقه prp اندومتر بود رفتم ازمایشگاه ازم خو ...

خوب کردی گلی مطمئن باش ایندفعه مثبتی🥰🥰🥰🥰

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

سلام بچه ها، من ۲ روزه انتقال دادم😍 دو‌ تا جنین ۵ روزهاولین انتقالمه و ایشالا اخرین باردعا کنین مثب ...

انشاالله عزیزم .این ماه مامان زیاد داریم🥰

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

سلااام خانوم😍 خب خدارو شکر عزیزم منم طی دو هفته هم امپولم قطع میشه هم قرصم البته الانم خیلی کم شده ...

منم روفولیک با وینامین d3  دوهزار گفته فعلا باید ادامه بدم. ساشه منیزیم هم گفت وقت درد داشتی یا زیاد سرپا بودی بخور.