2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106534 بازدید | 4125 پست
هفته ی بعد آزمایش داره البته به غیر داروها همسرم ژل رویالم میخوره با مخلوط عسل سیاهدونه پسته وگردو و ...

ان شاء الله که نتیجه عالی می گیرید.

ممنون میشم اگر یادت بود نتیجه آزمایش رو به منم بگی. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسلامتی عزیزم.. ان شاء الله مراحل بعدی راحت تره. من روز پانکچر تا چند ساعت اول دردم وحشتناک بود، ولی ...

مرسی عزیز دلم ایشالا 

شمام انتقال داشتی یا نه ؟ اون دیگه بیهوشی داره؟

نمیخوام نا امیدتون کنم ولی واقعا برای ایپرم ضغیف و بد مکمل و دارو گیاهی برای ما وقت تلف کردن بود 

هزار مدل پودر و مکمل و قرص خارجی با انواع ژل رویال و گرده نخل و کرده گل و پودر جنسینگ و معجون های طب سنتی هر شیشه دو ملیون و هزار تا چیز دیگه ما خریدیم و همسرم دائم استفاده کرد دریغ از یه درصد تغییر تو جواب ازمایش 

حالام رفتیم سراغ آی وی اف

من داروهای سرکوب ایمنی میخورم سرچ کردم دیدم که ممکنه داروها باعث عفونت بشه بدن رو در مقابل ویروس و ع ...

عزیزم حتما در آینده مثبت با نتیجه عالی میشه

ممنون که آنقدر خوب توضیح دادی💕

واقعا خدا خودش معجزه میکنه☘️

عزیزم کجا انجام دادین؟ واقعا درد داره☹️☹️☹️☹️؟

من کلینیک تابان رفتم وقتی به هوش اومدم گوله گوله اشک میریختم😂درد داشتم واقعا یه تمپول تو سرمو زد نیم ساعت بعد بیست سی درصد بهتر شدم الانم مث دل درد پریودی دائم باهامه با اینکه روز دومه از پانکچر میگذره ولی برا من درد داره خداییش ایشالا برا بقیه اینجوری نباشه اللته من استانه تحمل دردم بالاس ها بخدا اصن نازک نازنجی نیستم🫠