2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106831 بازدید | 4126 پست
الان میخواین فریز کنید؟؟

الان دیگه اگر خدا بخواد بچه می خوایم 😅

پانکچر شدم، جنین فریز هم داریم، ان شاء الله ماه بعد میرم برای انتقال. 

فاکتورهای آزمایش همسرم بعد چند سال که از مام گذشته باز افت کرده،و مشکل مضاعف اینکه واریکوسل هم پیشرفت کرده، گفتن عمل کنه... ما نخواستیم وقتمون تلف بشه چون معلوم نبود عمل براش خوب باشه یا نه.. 

هرچند که نهایتا این مرکز کلی هم وقتمونو گرفت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم بله رفتم و متاسفانه منفی شد،فکر می‌کنم بخاطر خارش هایی بود که داشتم،وگرنه که سال ۱۴۰۰ یه ...

انشاالله انتقال بعدی مثبتی عزیزم😊

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

منم اولین چک آپهام با دکتر تمیزی بود، تعهد کاری دارن و من چون راه دور بودم گفتن آزمایش ها رو اینستا ...

عدد dfi همسرم ۳۴ هستش دکتر جنتی منوتروپین دورنافی دادن با قرص بلومکس... دکتر تمیزی و دکتر وحیدی گفتن با این dfi فایده نداره نتیجه نمیگیرم جنین تشکیل نمیشه

عدد dfi همسرم ۳۴ هستش دکتر جنتی منوتروپین دورنافی دادن با قرص بلومکس... دکتر تمیزی و دکتر وحیدی گفتن ...

حالا بعد داروها آزمایش مجدد انجام دادن؟ ببینم بهتر شده ان شاء الله؟ 

برای همسر من داروی هورمونی دادن دکتر مظلوم فر، اگر اشتباه نکنم hcg. 

حالا بعد داروها آزمایش مجدد انجام دادن؟ ببینم بهتر شده ان شاء الله؟ برای همسر من داروی هورمونی دادن ...

هفته ی بعد آزمایش داره البته به غیر داروها همسرم ژل رویالم میخوره با مخلوط عسل سیاهدونه پسته وگردو و بادوم بیشتر گرمیجات میخوره و یه سری کارا ک دوستان نی نی سایت گفتن برا پایین آوردن عدد دی اف آی باید انجام بدیم

سلام دخترا در چحالین من امروز پانکچر شدم و انصافا هم درد دارم🫠

عزیزم مبارکه انشالله بسلامتی مال من ۵ روز طول کشید تا خوب بشه انشالله مال شما زود تر خوب میشه 😍

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم مبارکه انشالله بسلامتی مال من ۵ روز طول کشید تا خوب بشه انشالله مال شما زود تر خوب میشه 😍

مرسی عزیزم از صب دارم از اول صحبتاتون رو میخونم 

خداروشکر باردار شدین منم شنبه انتقال میدن برام البته اول چهارشنبه میرم مطب گفتن یه تزریقی هس برا بالا بردن شانس اونو انجام میدم و شنبه انتقال ایشالا

خارش چه تاثیری داره عزیزم؟؟

من داروهای سرکوب ایمنی میخورم سرچ کردم دیدم که ممکنه داروها باعث عفونت بشه بدن رو در مقابل ویروس و عفونت ضعیف میکنه تا جنین بتونه رشد کنه،البته هنوز آزمایش ندادم و نمیدونم که عفونت بوده یا حساسیت،هر چی که بود احساس خوبی به بودنش نداشتم،پماد و ژل شستشو استفاده کردم که همونم مطمعن نیستم تاثیر منفی روی انتقال داره یا نه.همه چیز عادی بود نوی این انتقال بجز خارش،شایدم اصلا علت منفی شدنم خارش نبوده اما اینو میدونم که عفونت وقتی خودشو بشکل خارش دستگاه تناسلی نشون میده باعث التهاب میشه و لانه گزینی با مشکل مواجه میشه.بهرحال کاری که نباید میشد،شد.

امیدم بخداست،منتظر وقت و ساعت تقدیرم میمونم،بالاخره توی کوچه ما هم عروسی میشه،یعنی امیدوارم که بشه