2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106486 بازدید | 4125 پست
من تعریف دکتر اطرج رو خیلی شنیدمفکرکنم تو مام باشههمسر دوستم ازش نتیجه گرفته

درست اخه دکترم که گفت جنین اهدایی بعدش گفت یه دکتر هم تو تهران هست برید زیر نظرش میگم اون چه نتیجه ای میگیره

من ویزیت انلاین گرفتم چندتا سوال گرفت بعد هم گفت لیست دارو میفرستم

دارو وازمایش جدید فرستاد 

داروها فقط امپول hmg تا حالا کسی وایسه همسرم ننوشته بود اما مابقی داروها همه ش استفاده کرده بود اما دریغ از یک ذره تغییر 

بخاطر همین گفتم بپرسم شاید کسی ازش نتیجه گرفته باشه.دیگه نمیدونم چی درسته چی نادرسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتی عزیز؟

سلام عزیزم بله رفتم و متاسفانه منفی شد،فکر می‌کنم بخاطر خارش هایی بود که داشتم،وگرنه که سال ۱۴۰۰ یه بار انتقال دادم و اونموقع مثبت شدم گرچه که اونم بعد ۲ ماه قلبش تشکیل نشد و مجبور به سقط شدم،امروز ناراحتم بخاطر منفی شدنم و خوشحالم که مثبت ۴ سال پیش رو قرار نشد تجربه کنم.

دیگه مام نرفتین؟؟

چند سری رفتیم، نهایتا به من که گفتن مشکل خاصی نداری (تنبلی خفیف دارم اون موقع باز از الان خیلی خفیف تر بود)... همسرم هم با دارو خیلی فاکتورهاش خوب شد، یعنی شانس خوبی برای طبیعی داشتیم، ولی شرایطی توی زندگیمون پیش اومد که منصرف شدیم و حتی طبیعی اقدام نداشتیم. 

سلام آزیتا جون چطوری خوبی ؟ نی نی ها خوبن ؟ چند هفته ای الان ؟ من ۹ هفته او ۴ روز طبق حساب دکتر تو س ...

سلام عزیزم خوبی؟ممنون.من طبق اولین سونو واژینال که انجام دادم الان ده هفته ام.من فردا نوبت دکتر دارم انشالله برم ببینم چی میگه.فعلا فقط استرادیولم شده ۲ تا و از هفته بعد یکی و بعدش قطع.آمپول هم روزی یه دونه.خدا کنه برای منم قطع کنه. 

سلام عزیزم خوبی؟ممنون.من طبق اولین سونو واژینال که انجام دادم الان ده هفته ام.من فردا نوبت دکتر دارم ...

سلام عزیزم  شما شیاف پروژسترون رو هم همچنان استفاده می‌کنید 

مرسی عزیز دلم ممنوناره دیگه همسرم گفت به جای این همه استرس بیا بریم یه بار استرست بخوابهدکتر خودم مع ...

عزیزم تا وقتی لکه بینیت کمه و قهوه ای نگران نباش.اگه خدایی نکرده رنگش روشن شد و قرمز نگران کننده هست.منم تقریبا دو هفته شایدم بیشتر لکه قهوه ایی میدیدم.دوست مامانم ماما بود گفت فقط استراحت کن تا جفتت خودش بکشه بالا و قطع بشه و الانم خدا رو شکر قطع شده.

اره خیلی منم اصلا فکر نمیکردم اینقدر سخت باشه چه قبل بارداری چه بعدش من فکر میکردم بعد بارداری مثل ب ...

گول خوردیم همه مون😂😂 منم فکر میکردم باردار بشی تمومه ولی از شوخی بگذره تو تقدیر ماهم این بود عوضش نی نی داریم و آرزو به دل نمیمونیم خدارو شکر که بچه داریم و دارو مصرف میکنیم بالاخره تموم میشه

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم بله رفتم و متاسفانه منفی شد،فکر می‌کنم بخاطر خارش هایی بود که داشتم،وگرنه که سال ۱۴۰۰ یه ...

عزیزم😔 درکت میکنم فقط نمیدونم چی بگم بهت که آروم تر بشی فقط اینو میدونم خدا به همه صبر میده ، انشالله به همین زودی خودت بدون دارو دکتر مامان بشی و برات بمونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خوبی؟ممنون.من طبق اولین سونو واژینال که انجام دادم الان ده هفته ام.من فردا نوبت دکتر دارم ...

عه داروهامون شبیه هم داره قطع میشه پس ، امپول من فقط ۵ تا دونه مونده اونم طی ۲ هفته انشالله مال شماهم قطع میشه ، پس هفته هامونم یکیه انشالله باهم میزاییم😍 انشالله بسلامتی بری و همه چی خوب پیش میره نگران نباش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگم جیگر جون احساس میکنم نی نی نازت پسره.😁😁😁

الهی فداتشم 😂 انشالله چه مال من چه مال شما خواهر عزیزم هر چی هستن سلامت باشن ، من خودمم حسم میگه پسره 😅 ببینم خدا چی میخواد ، راستی شکمت بزرگ شده ؟ من خودم چاقم و شکمم گوشتیه ولی خب یه کوچولو نگاه کردی معلومه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40