2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106336 بازدید | 4125 پست
خدا نکنه عزیزم زنده باشی خواهر😘 میدونم چقدر سخته همدردیم قشنگ درد همو میفهمیم و الانم میدونم استراح ...

فدات عزیزمی

نه صحبت نکردیم اینارو

من سال ۹۹ تو کرونا رفتیم سر خونه زندگیمون

تا یک سال اقدام نداشتیم بعدش دیگه نشد که نشد تا اینکه دی ۴۰۱ بود اشتباه نکنم باردار شد با لتروزول که بتا از اول پایین بود تکرار کردم دو برابر شد ولی پایین بود همچنان تا دو روز بعد درد و خونریزی و دوباره بتا دادم دیدیم اومده پایین

دکتر گفت بارداری پوچ بوده 

چون کلا تو سونو هیچی دیده نشد حتی ساک

دیگه بعدش بازم نشد دیگه خسته شدیم رفتم دنبال ای وی اف 

اول رفتم مرکز مام تا مرحله گرفتن دا و هم رفتم متاسفانه یکی از نزدیکانمون فوت شد که کلا کنسل شد کارمون و یک سال بعد رفتیم ابن سینا و خدارو شکر بقیه رو میدونی

الانم که هیشکی نمیدونه به کسی نگفتم استراحت مطلق هم هستم

هر روز این زنگ میزنه اون زنگ میزنه برا مهمونی اینا دیگه تابلو شدم از بس بهونه های الکی اوردم

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدات عزیزمینه صحبت نکردیم اینارومن سال ۹۹ تو کرونا رفتیم سر خونه زندگیمونتا یک سال اقدام نداشتیم بعد ...

زنده باشی 😘 عشق و زندگیتون پایدار عزیزم😍 منم سال ۹۹ همون اولش رفتیم سر خونه زندگیمون پس شبیه همیم 😅 عه این جور بارداری ها سخته بیشتر تو ذوق میخوره ، خوبکاری کردی به کسی نگفتی الانم نگو فعلا استراحتتم بیشتر کن مطمئن باش چیزی نمیشه انشالله ، خدا کوچولوتم حفظ کنه انشالله سال بعد بچه بغل میری مهمونی همه رو از بس شلوغ کنه رقص بیاره🤣😂

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنده باشی 😘 عشق و زندگیتون پایدار عزیزم😍 منم سال ۹۹ همون اولش رفتیم سر خونه زندگیمون پس شبیه همیم ...

مرسی قشنگم ایشالا ایشالا

همبنطور برا تو‌عزیز دلم

تو‌هم خیلی مراقب خودت باش

حالت تهوع بهتر شد؟

دیگه چه علایمی داری ؟

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی قشنگم ایشالا ایشالاهمبنطور برا تو‌عزیز دلمتو‌هم خیلی مراقب خودت باشحالت تهوع بهتر شد؟دیگه چه عل ...

قربونت😘😘 چشم 😍 آره بهترم کمی درسته بوی خونه اذیت میکنه ولی خب شبا بالا میارم 😅😅 دیگه داروهام کم بشه یا کلا قطع بشه عالی میشم 

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستان عزیز اینجا کسی هست که همسرش تهران زیر نظر دکتر مسعود یوسفی بوده باشه؟ میخوام بدونم دکتر ...

من تعریف دکتر اطرج رو خیلی شنیدم

فکرکنم تو مام باشه

همسر دوستم ازش نتیجه گرفته

من یه مدت پیگیر پیدا کردن دکترای خوب بودم هم تهران و هم یزد بیمارستان صارم دکتر صادقی و دکتر اطرج خوب بودن ولی جواب آزمایشا رو دیر میدادن بعدش رفتم بیمارستان مام دکتر تمیزی ک اونم خیلی خوب توضیح دادن مشکلاتمو خیلی دقیق بودن و دکتر مظلوم فر و رضایی رو معرفی کردن ک نشد برم پیششون بیمارستان ابن سینا خیلی بد بود پرسنلش خیلی بد رفتار میکردن شاید من آخر ساعت رفتم شیفتشون عوض میشد بد پیش رفتن باهام ولی درکل حالم بد شد اونجا انرژی منفی گرفتم بازم مطب دکتر جنتی ارولوژ رفتم ک دارو دادن به همسرم و گفتن ک ناه بعد برای ای وی اف برم ...احساس کردم تنها دکتری ک به dfi بالای همسرم دقت کرد و اجازه ای وی اف بهم نداد دکتر تمیزی و دکتر وحیدی یزد بودن و گفتن ک با dfi بالا نتیجه نمیگیرم با ای وی اف و باید درمان بشه همسرم

من یه مدت پیگیر پیدا کردن دکترای خوب بودم هم تهران و هم یزد بیمارستان صارم دکتر صادقی و دکتر اطرج خو ...

من پیش دکتر تمیزی رفتم

خیلی برام وقت نذاشت

البته اینکه آخرین مریض هم بودم شاید بی تاثیر نبوده

دکتر تمیزی که منو سونو کردن گفتن کیست نداری

ولی سه هفته بعد یه دکتر تو مطب خصوصی سونو کرد گفت کیست کوچیک داری

من لکه بینی داشتم وقتی پیش خانم تمیزی رفتم

برام مفنامیک نوشت ولی چون خوب نشدم رفتم مطب خصوصی بهم قرص اوسپت اچ دی یا همون جلوگیری رو داد که کلا لکه بینی قطع شد، 

البته شاید تو سه هفته کیست خودش ایجاد شده باشه و اینکه من تعریف خانم تمیزی رو زیاد شنیدم