2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106534 بازدید | 4125 پست
راستی دخترا من دوشنبه پانکچر شدم شنبه انقال دارم ینی جنین ها پنج روزشونه؟ و اینکه بلانست و اینا ینی ...

بسلامتی عزیزم ، ان شاء الله همین انتقال اول نی نی سالم و صالح نصیبت کنه. 

تا جایی که من اطلاع دارم برای شما احتمالش بالاست، ولی باز نمیشه گفت لزوما 5 روزه هستن، ممکنه مثلا روز سوم فریز کرده باشند.. و سه روزه انتقال بدن. 

جنین مراحل رشد داره، یک مرحله هست که حدود روز سوم جنین بهش می رسه، یک مرحله هست که روز پنجم یا ششم ممکنه بهش برسه و اونجا دیگه کاملا آماده چسبیدن به دیواره رحم هست، بهش بلاست میگن. 

دیدین مثلا نوزاد حدود 6 ماهگی می شینه، 12 ماهگی راه میفته و... 

یا مثلا پسرها حدود 15 سالگی بالغ میشن، اینم همینطوره. 

حالا ممکنه توی آزمایشگاه به مرحله بلاست برسه و بعد انتقال بدن، ممکنه هم مراحل قبل تر انتقال بدن تا توی بدن مراحل رشد رو طی کنه. 

جنین هات چند تا و با چه کیفیتیه؟ خبر داری؟

یادم رفت پس قبلی بگم، انتقال بیهوشی نداره. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله که با اولین انتقال مثبت میشین💕مام خیلی وقتتون رو گرفت؟؟

ممنونم عزیزم ،همچنین برای شما به امید خدا 🥰❤️

مام؟ نسبت به اینجایی که الان میرم اصلا 😅

البته گفتم قبلا، مام رو برای چک آپ رفتیم ما اون موقع. 

شما در چه مرحله ای هستی؟ 

وای خدا ته دلم خالیییی شد

خدا نکنه عزیزم، ببخش واقعا. 

اصلا نگران نباش، من بعد عمل نشستم توی ماشین یه مسیر چند ساعته رو، دوس داشتم فقط دراز بکشم و گمانم اگر استراحت می کردم درد کمتری داشتم. بعدم در آستانه هایپر بودم که گمانم اونم بی تاثیر نبود. 

باور کن کلا درد اون روز رو یادم رفته بود تا پست دوستمون رو دیدم، حتی دقیق یادم نمیاد اما گمانم رسیدم خونه بهتر شدم، روز بعد هم عادی رفتم سر کار.

من مجرد بودم شنیده بودم عکس رنگی چه درد و وحشتی داره، باید حتما همراه داشته باشی و.... 

ولی تا الان دو بار انجام دادم، نمیگم درد نداشت، اما ترس از درد بیشتر آدم رو آزار میده تا خود درد.

مرسی عزیزم از صب دارم از اول صحبتاتون رو میخونم خداروشکر باردار شدین منم شنبه انتقال میدن برام البته ...

عزیزم خسته نباشی😅 مرسی خواهر انشالله به همین زودی قسمت خودتت ، خداروشکر پس کم مونده ، احتملا چسب جنین میزنن دعا کن فقط اگر خدا بخواد میشه بقیه چیزا بهانست

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بسلامتی عزیزم ، ان شاء الله همین انتقال اول نی نی سالم و صالح نصیبت کنه. تا جایی که من اطلاع دارم بر ...

مرسی عزیز دلم 

امیدوارم برا شمام به بهترین شکل پیش بره درمانتون

مرسی از راهنمایی و توضیحاتت هات عزیزم

نه خبر ندارم وضعیت جنین ها چجوریه و چندتاس ‌مسیرش بهم دوره اونام فقط حضوری اطلاع میدن دیگه گفتم همون شنبه برم میفهمم دیگه منکه کاری از دستم برنمیاد دیگه

عزیزم خسته نباشی😅 مرسی خواهر انشالله به همین زودی قسمت خودتت ، خداروشکر پس کم مونده ، احتملا چسب جن ...

امیدوار خدا بخواد پس 

هر چند من از اصرار و نذر و نیاز و اینا میترسم برا بچه دار شدن 

از علم کمک گرفتم همیشه اما اینکه التماس کنم به خدا نه 

چون یه آدمیزاد ممکنه هزار تا سرنوشت داشته باشه اصلا دلم نمیخواد به زور از خدا بچه بخوام 

میگم اگه صلاحمه بده اگه قراره عاقبت به خیر بشه و عمر با عزت داشته باشه بچه میخوام نه به هر زوری شده یکی بباد تو زندگیم‌مه بعدا غصه بخورم

راستی دخترا من دوشنبه پانکچر شدم شنبه انقال دارم ینی جنین ها پنج روزشونه؟ و اینکه بلانست و اینا ینی ...

سلام گلی.عزیزم جنین بلاست یعنی ۵روزه.من خودم جنین هام ۳روزه بودن.به نظرم هیچ فرقی نداره

.فقط باید اون بالایی بخواد .بعد جنین ها رو طبق کیفیتشون دسته بندی میکنن a,b,cکه aکیفیت عالیbمتوسط و....باور کن بوده کسی جنین دوتا جنینaوcانتقال داده بوده دوبار اون ضعیف تره گرفته بوده ولی عالیه نه وبالعکس.معمولا دوروز یابیشتر بعدازپانکچر میگن بیاین برگ جنین هارو بگیرین که توش کیفیت ونحوه دسته بندی جنین ها برای فریز وتعداد جنین هارو نوشته.شما امید خدا که شنبه میری یه کاریت میگم بکن صددرصد بهت میگن باید مثانت پرباشه شما اب بخور وراه برو تا یکم خونرسانی به رحمت رو زیادتر کنه.بعد باوضو باش.وقتی برات انتقال دادن اگر گفتن خودت باید بری سرویس البته بعد۱ساعت حتما برو نترس که جنین میافته این باور خیلی اشتباهه.اگر تحمل نگه داشتن ادرار رو بعد از انتقال نداشتی بگو بار اول زیرت لگن بذارن بار بعد خودت برو.انشاالله این انتقالت مثبتی☺️

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

هر چند شکست تو این مسیر خیلی روح و روان ادمو اذیت میکنه اما چاره چیه هر چی قسمت باشه

بعد اگر واژینیموس هستی ممکنه برای انتقال بیهوشت کنن

سلام گلی.عزیزم جنین بلاست یعنی ۵روزه.من خودم جنین هام ۳روزه بودن.به نظرم هیچ فرقی نداره.فقط باید اون ...

باشه عزیزم خیلی ممنون از توضیحات و راهنماییت حتما قبلش یکم راه میرم دیگه به امید خدا ببینیم اون چی میخواد احتمالا برا منم سه روزه باشن پس

شما جواب گرفتی از ای وی اف؟

باشه عزیزم خیلی ممنون از توضیحات و راهنماییت حتما قبلش یکم راه میرم دیگه به امید خدا ببینیم اون چی م ...

فدات گلی.آره حتما وقتی داری آب میخوری که مثانت پربشه همراش راه برو اگر دیدی ادرار داشتی اشکال نداره برو دوباره شروع کن خوردن فقط حتما ازدکترت بپرس ساعت دقیق انتقالت رو که نخوای مدام آب بخوری همراش هم آبنبات طعم دار بزار دهنت تا ازآب خوردن زیاد حالت بد نشه .آره جنین های منم ۳روزه هستن الان ۴سالشه😊