2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107054 بازدید | 4135 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم بسلامتی مبارکت باشه مامان خوشگل😍😍به امیدخدا صدای قلب نی نی تو میشنوی و9ماه دیگه بغلش می ...

ممنونم عزیزم انشالله صدای قلبشو بشنوم و آروم بشم 

انشالله شما مثبت هستین و خبر قشنگ به ما میدین 

سلام خوبی عزیزم انشالله که شما مثبت هستین و همه منتظرا دامنشون سبز شه من انتقال دادم مثبت شدم خداراش ...

سلام عزیزم خیلی مبارکه

ایشالا قلب کوچولو هم تشکیل میشه نگران نباش

سوره یاسین بخون شنیدم برا تشکیل قلب توصیه میشه

عزیزم کجا انتقال دادین دکترتون کی بود

باره چندمتون بود

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خیلی مبارکهایشالا قلب کوچولو هم تشکیل میشه نگران نباشسوره یاسین بخون شنیدم برا تشکیل قلب ...

سلام عزیزم ممنون من بندر عباس انتقال دادم بار سومم هست که انتقال دادم

سلام خوبی عزیزم انشالله که شما مثبت هستین و همه منتظرا دامنشون سبز شه من انتقال دادم مثبت شدم خداراش ...

الهی عزیزم خدارو شکر خدا برات حفظش کنه 😍 انشالله از دعای خیر شما😚 انشالله میشنوی یه روز میرسه بغلش میکنی 😊 نترس خدا تا اینجا اورده بقیشم میبره دیگه بعد این همه استرس الان لذت ببر با فکرای منفی این دوران شیرین رو تلخ نکن

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام خانوما خوبید؟اینجا کسی هست بعد انتقال امپول hcg زده باشه؟ برای من از روز اول انتقال تاروز دهم ا ...

سلام عزیزم انشالله که نی نی به دل همه مون چسبیده و اینجا کلی مامان تازه داریم😍 به منم داد ولی روز ۳ و روز ۶ یک دونه ولی کامل زدم علتشم نمیدونم برا چی میدن تا اونجایی که من میدونم برا رها سازی تخمک بود شاید کارایی دیگه هم داره و ما خبر نداریم انشالله هر چی هست سازگار باشه، شما کی آزمایش میدی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما میدونید برای چیه این امپول؟همه به من میگن اینو که برا تخمک کشی میزنن نه انتقال

شنیدم هورمون hcg همون هورمون بارداری و چون لقاح ما مصنوعی هستش با تزریق این آمپول انگار میخوان بدن گول بزنن که باداری صورت گرفته و جنین پس نزنه.تا بعد لانه گزینی خود بدنمون هورمون ترشح کنه.

سلام عزیزم خیلی مبارکهایشالا قلب کوچولو هم تشکیل میشه نگران نباشسوره یاسین بخون شنیدم برا تشکیل قلب ...

شما واسه کی وقت انتقال داری ؟ فکر کنم این چکد ردز قرار بود بری تا وقت نهایی رو بگه ؟ تو دیگه راحتی اینجا این همه ادم هر چی میخوای میپرسی😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاالله عزیزمنه من نصفه میزدم منم انشالله شنبه میرم ازمایش

وای بدبخت شدم امروز روز ۱۰ هستم رنگ ترشحم زرد شده مثل قبل پریودی 😔 درداشم هست اخه درد عادت میادو میره

1
5
10
15
20
25
30
35
40