2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107001 بازدید | 4135 پست
سلام دوستان عزیزامیدوارم به زودی همگی با خبر های خوب بیایم و بهم انرژی مثبت بدیم خیلی انرژی خوبی از ...

مرسی لاوین جون

انبدپارم همه جی عالی پیش بره، پر از اتفاقهای خوب باشه و بیای واسه ما هم تعریف کنی 🥰 

چند سالتونه؟ مشکلتون چی بود؟

سلام دوستان من دیروز انتقال داشتم برام دو تا جنین گذاشتن حالا منتظرم تا سوم ازمایش بدم گاهی پر از ام ...

این احساسات طبیعیه، ولی مهم اینکه ناامید نشیم و تا اخرش بریم 🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان من دیروز انتقال داشتم برام دو تا جنین گذاشتن حالا منتظرم تا سوم ازمایش بدم گاهی پر از ام ...

سلام عزیزم شما امروز دو روز هست انتقال دادین و کدوم مرکز بودین منم انتقال دادم

منم دو روز هست انتقال دادم دوتا جنین 🥹انشالله هر جفتمون مثبت میشیم

انشالله ولی خیلی دیر میگذره انگار.. شما استراحتت چجوریه ؟من که کارای خونه رو مجبورم انجام بدم چون تنهام

باااشه بابا تو خوبی
انشالله ولی خیلی دیر میگذره انگار.. شما استراحتت چجوریه ؟من که کارای خونه رو مجبورم انجام بدم چون تن ...

من انتقال بار سومم هست اون دوبار استراحت مطلق بودم و بار دوم که مثبت شد دو روز بعد رفتم برا تکرار عفت بتا داشتم که سقط شد ولی اینبار تصمیم گرفتم که خیلی کم استراحت کنم و خودمم دارم کارهام انجام میدم به آرومی تا ببینم این بار چی میشه

عزیز دلم ایشالا که حتما مثبت میشی

انرژی مثبت بده به خودت

ذهنت درگیر انرژی منفی نکن

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی لاوین جونانبدپارم همه جی عالی پیش بره، پر از اتفاقهای خوب باشه و بیای واسه ما هم تعریف کنی 🥰 چ ...

عزیزم ۳۳ سالمه

همسرم کم تحرکی اسپرم داشت و خودمم یکم تنبلی 

و مهمتر از هر چیزی من واژینیسموس هستم

تا حدودی درمان شدم ولی نه کامل

دیگه آخر سر تصمیم بر آی وی اف شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من انتقال بار سومم هست اون دوبار استراحت مطلق بودم و بار دوم که مثبت شد دو روز بعد رفتم برا تکرار عف ...

عزیزم ایشالا شما هم با خبر های خوب میاین و انرژی میدین بهمون

1
5
10
15
20
25
30
35
40