من میخواستم اینجا تجربه خودم رو در مورد ای وی اف به اشتراک بذارم. لطفاً شما هم اگه موردی به نطرتون میرسه بگین تا با هم تبادل نظر کنیم.اینجا به هم انرژی مثبت میدیم و امید به نتایج عالی داریم.
من خودم ۳۷ سالمه, هفته بعد تخمک کشی دارم, ازمایش ذخیره تخمدان دادم۴.۴ بود و از حد طبیعی بالاتره, نمیدونم دیگه کیفیت تخمک ها چطور باشند. شما اگه تحربه ای دارین بگین 😍
غزال جان و مانی عزیز منم خرداد انتقال دارمپریود شم میرم دکتر دارو هارو تجویز کنهشما قبل انتقال کار خ ...
سلام عزیزم از الان شروع کن حتما هر شب شکمتو با روغن سیاهدونه خوب ماساژ بده و خودت گرم نگه دار که رحمت گرم بشه برا انتقال جنین من تا ی شب قبل انتقال انجام دادم و حتما اگه میتونی هر روز یک ساعت پیاده کن یعنی عالی عزیزم جریان خون تو بدن و مخصوصا رحمت زیاد میشه و دیگه غذای های سالم بخور چیزای سرد اصلا نخور چیپس پفک خوراکی آزیتا اصلا نخور خوب نیستن انشالله که عزیزم جواب بگیری بیای خبرهای خوب بهمون بدی التماس دعا🙏🤲
سلام عزیزم به سلامتیمن آنوکسا ۴۰۰۰،ویتامین دی ،آ اس آ،استرادیول یک میلی روزی هشت تا چون دو میلی رو پ ...
انشالله بسلامتی باشه برای هردومون عزیزم 😍 خدایی قرصا خیلی زیادن ادمو اذیت میکنن منم در روز ۱۳ تا قرص دارم با یه امپول آنوکسا انشالله هردومون مامان بشیم به حق آبروی خانوم فاطمه زهرا منم ۲۷ روز ۱۰ سیکل هستم مال منم مشخص میشع توروخدا بیا باهم تا آخر در ارتباط باشیم بازم هر سوالی داشتیم میتونیم ازهم بپرسبم😅
به من تازه ۷ خرداد گفتند بیا اینجا نحوه تزریق دارو ها رو بگیم، که بعدش دارو ها رو پست میشند خونمون، و اونا رو نگه دارم تو خونه، پریودم که شروع شد بهشون ایمیل بزنم و شروع کنم دارو ها رو. اگه پریود هام همچنان منظم باشه، ۲۲ خرداد پریود میشم که باید تزریق ها رو شروع کنم، چقدر زمان کند میگذره!