2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 141975 بازدید | 4551 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما چند تا جنین انتقال دادین و گرید چی بودن ؟

من دو تا انتقال دادم تو  موقع انتقال گفتن کیفیتشون خوبه ولی نگفتن گرید چند اما سه روزه بودن قبلشم تو سونو گفتن رحمت خیلی خوب امادس دیگه توکل به خدا 

باااشه بابا تو خوبی

غزال جان و مانی عزیز منم خرداد انتقال دارم

پریود شم میرم دکتر دارو هارو تجویز کنه

شما قبل انتقال کار خاصی انجام دادین 

از تغذیه گرفته تا ورزش یا هر چیزی

ممنون میشم وقت داشتین راهنمایی کنین

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عه سلام بیا باهم در ارتباط باشیم منم امروز روز اول مربودم هست تو چیا گرفتی دارو امپول

سلام عزیزم به سلامتی

من آنوکسا ۴۰۰۰،ویتامین دی ،آ اس آ،استرادیول یک میلی روزی هشت تا چون دو میلی رو پیدا نکردم که روزی چهارتا بود

وقرص فشار که دکتر قلب بهم داد

شنبه بیست و هفتم میشه دوازده روز که باید برای سونو برم تا ببینم که انتقال میدم

من دو تا انتقال دادم تو موقع انتقال گفتن کیفیتشون خوبه ولی نگفتن گرید چند اما سه روزه بودن قبلشم تو ...

خوب انشالله عزیزم از من همین طوری رحم من کاملا عالی و سه خطی بود و فکنم جنینم ۵روز شدن

غزال جان و مانی عزیز منم خرداد انتقال دارمپریود شم میرم دکتر دارو هارو تجویز کنهشما قبل انتقال کار خ ...

سلام عزیزم از الان شروع کن حتما هر شب شکمتو با روغن سیاهدونه خوب ماساژ بده و خودت گرم نگه دار که رحمت گرم بشه برا انتقال جنین من تا ی شب قبل انتقال انجام دادم و حتما اگه میتونی هر روز یک ساعت پیاده کن یعنی عالی عزیزم جریان خون تو بدن و مخصوصا رحمت زیاد میشه و دیگه غذای های سالم بخور چیزای سرد اصلا نخور چیپس پفک خوراکی آزیتا اصلا نخور خوب نیستن انشالله که عزیزم جواب بگیری بیای خبرهای خوب بهمون بدی التماس دعا🙏🤲

غزال جان و مانی عزیز منم خرداد انتقال دارمپریود شم میرم دکتر دارو هارو تجویز کنهشما قبل انتقال کار خ ...

نه عزیزم‌من هیچ کاری انجام ندادم فقط همون فولیک اسید بود که خیلی وقته میخورم

باااشه بابا تو خوبی
سلام عزیزم به سلامتیمن آنوکسا ۴۰۰۰،ویتامین دی ،آ اس آ،استرادیول یک میلی روزی هشت تا چون دو میلی رو پ ...

انشالله بسلامتی باشه برای هردومون عزیزم 😍 خدایی قرصا خیلی زیادن ادمو اذیت میکنن منم در روز ۱۳ تا قرص دارم با یه امپول آنوکسا انشالله هردومون مامان بشیم به حق آبروی خانوم فاطمه زهرا منم ۲۷ روز ۱۰ سیکل هستم مال منم مشخص میشع توروخدا بیا باهم تا آخر در ارتباط باشیم بازم هر سوالی داشتیم میتونیم ازهم بپرسبم😅

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها

به من تازه ۷ خرداد گفتند بیا اینجا نحوه تزریق دارو ها رو بگیم، که بعدش دارو ها رو پست میشند خونمون، و اونا رو نگه دارم تو خونه، پریودم که شروع شد بهشون ایمیل بزنم و شروع کنم دارو ها رو. اگه پریود هام همچنان منظم باشه، ۲۲ خرداد پریود میشم که باید تزریق ها رو شروع کنم، چقدر زمان کند میگذره!