2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 141992 بازدید | 4551 پست
سلام بچه هابه من تازه ۷ خرداد گفتند بیا اینجا نحوه تزریق دارو ها رو بگیم، که بعدش دارو ها رو پست میش ...

سلام من امروز رفتم دکتر گفت همه چیت عالی واسه ۳ خرداد وقت انتقال داد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام بچه هابه من تازه ۷ خرداد گفتند بیا اینجا نحوه تزریق دارو ها رو بگیم، که بعدش دارو ها رو پست میش ...

سلام عزیزم

برا منم کند میگذره تایم

فقط امید دارم که به نتیجه برسیم همگی با لطف خدا

همش تو ذهنم میگم چی میشه

استرس خیلی بده و من متاسفانه خیلی آدم استرسی هستم

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام من امروز رفتم دکتر گفت همه چیت عالی واسه ۳ خرداد وقت انتقال داد

خداروشکر عزیزم 

به سلامتی 

ایشالا که نتیجه میگیری و میای به هممون انرژی میدی

عزیزم تا روز انتقال چند بار معاینه شدی؟

کدوم مرکز انجام میدی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر عزیزم به سلامتی ایشالا که نتیجه میگیری و میای به هممون انرژی میدیعزیزم تا روز انتقال چند با ...

مرسی عزیزم با دعای خیر شما انشالله و مادر شدن روزی همه مادرایی که بغلشون بی بچه مونده😍 انشالله ،۲بار سونو شدم یک بار روز اول و قرار بود روز ۱۰سونو بشم که دکتر نبود و امروز رفتم یعنی روز ۸ و تمام نامه انتقالو نوشت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم با دعای خیر شما انشالله و مادر شدن روزی همه مادرایی که بغلشون بی بچه مونده😍 انشالله ،۲با ...

ایشالا عزیزم 

دو بار باشه خوبه پس

من راهم خیلی دوره برا همین پرسیدم 

دوفاستونم دیشب تموم شد پریود شم میرم ایشالا

امیدوارم انتقال خوبی داشته باشی عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام بچه ها امروز روز شش انتقالمه هیچ علامتی تا اینجا نداشتم خیلیم دیر میگذره حوصلم حسابی سر رفته

عزیزم سعی کن خودت مشغول کنی

سریال ببین که مشغول شی زمان راحت بگذره برات

انتظار سخته و انگار زمان وایمیسته

عزیزم شما کجا انتقال دادین 

جنین چند روزه بود

چند تا انتقال دادین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم سعی کن خودت مشغول کنیسریال ببین که مشغول شی زمان راحت بگذره براتانتظار سخته و انگار زمان وایمی ...

همه ی این کارا رو میکنم کتاب میخونم فیلم میبینم ولی یه هفتس کلا خونه بودم خسته شدم من دوتاجنین سه روزه انتقال دادم

باااشه بابا تو خوبی
ایشالا عزیزم دو بار باشه خوبه پسمن راهم خیلی دوره برا همین پرسیدم دوفاستونم دیشب تموم شد پریود شم می ...

آره بابا واسه انتقال رفت امدش کمه ولی حجم داروهاش زیاده ، انشالله پریود بشی میری واسه کار های انتقال ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام بچه ها امروز روز شش انتقالمه هیچ علامتی تا اینجا نداشتم خیلیم دیر میگذره حوصلم حسابی سر رفته

آخیش کاشتی راحت شدی مامان خانوم دیگه چسبیده به دلت😍 انشالله این تاپیک پر از ای وی افی های مثبت میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم به سلامتیمن آنوکسا ۴۰۰۰،ویتامین دی ،آ اس آ،استرادیول یک میلی روزی هشت تا چون دو میلی رو پ ...

یلدا جوووون کجاییی چی شد جواب بده بهم توروخدا بیا باهم در ارتباط باشبم کی انتقال میدی 🧐

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه ی این کارا رو میکنم کتاب میخونم فیلم میبینم ولی یه هفتس کلا خونه بودم خسته شدم من دوتاجنین سه رو ...

مال منم ۳ روزه هستن انشالله دکتر گفت ۳ خرداد انتقال میدیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40