2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 195357 بازدید | 5425 پست
سلام بچه هابه من تازه ۷ خرداد گفتند بیا اینجا نحوه تزریق دارو ها رو بگیم، که بعدش دارو ها رو پست میش ...

سلام عزیزم

برا منم کند میگذره تایم

فقط امید دارم که به نتیجه برسیم همگی با لطف خدا

همش تو ذهنم میگم چی میشه

استرس خیلی بده و من متاسفانه خیلی آدم استرسی هستم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام من امروز رفتم دکتر گفت همه چیت عالی واسه ۳ خرداد وقت انتقال داد

خداروشکر عزیزم 

به سلامتی 

ایشالا که نتیجه میگیری و میای به هممون انرژی میدی

عزیزم تا روز انتقال چند بار معاینه شدی؟

کدوم مرکز انجام میدی؟

خداروشکر عزیزم به سلامتی ایشالا که نتیجه میگیری و میای به هممون انرژی میدیعزیزم تا روز انتقال چند با ...

مرسی عزیزم با دعای خیر شما انشالله و مادر شدن روزی همه مادرایی که بغلشون بی بچه مونده😍 انشالله ،۲بار سونو شدم یک بار روز اول و قرار بود روز ۱۰سونو بشم که دکتر نبود و امروز رفتم یعنی روز ۸ و تمام نامه انتقالو نوشت

مرسی عزیزم با دعای خیر شما انشالله و مادر شدن روزی همه مادرایی که بغلشون بی بچه مونده😍 انشالله ،۲با ...

ایشالا عزیزم 

دو بار باشه خوبه پس

من راهم خیلی دوره برا همین پرسیدم 

دوفاستونم دیشب تموم شد پریود شم میرم ایشالا

امیدوارم انتقال خوبی داشته باشی عزیزم 

سلام بچه ها امروز روز شش انتقالمه هیچ علامتی تا اینجا نداشتم خیلیم دیر میگذره حوصلم حسابی سر رفته

عزیزم سعی کن خودت مشغول کنی

سریال ببین که مشغول شی زمان راحت بگذره برات

انتظار سخته و انگار زمان وایمیسته

عزیزم شما کجا انتقال دادین 

جنین چند روزه بود

چند تا انتقال دادین

عزیزم سعی کن خودت مشغول کنیسریال ببین که مشغول شی زمان راحت بگذره براتانتظار سخته و انگار زمان وایمی ...

همه ی این کارا رو میکنم کتاب میخونم فیلم میبینم ولی یه هفتس کلا خونه بودم خسته شدم من دوتاجنین سه روزه انتقال دادم

باااشه بابا تو خوبی
ایشالا عزیزم دو بار باشه خوبه پسمن راهم خیلی دوره برا همین پرسیدم دوفاستونم دیشب تموم شد پریود شم می ...

آره بابا واسه انتقال رفت امدش کمه ولی حجم داروهاش زیاده ، انشالله پریود بشی میری واسه کار های انتقال ؟

سلام بچه ها امروز روز شش انتقالمه هیچ علامتی تا اینجا نداشتم خیلیم دیر میگذره حوصلم حسابی سر رفته

آخیش کاشتی راحت شدی مامان خانوم دیگه چسبیده به دلت😍 انشالله این تاپیک پر از ای وی افی های مثبت میشه

سلام عزیزم به سلامتیمن آنوکسا ۴۰۰۰،ویتامین دی ،آ اس آ،استرادیول یک میلی روزی هشت تا چون دو میلی رو پ ...

یلدا جوووون کجاییی چی شد جواب بده بهم توروخدا بیا باهم در ارتباط باشبم کی انتقال میدی 🧐