2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 142196 بازدید | 4559 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه ی این کارا رو میکنم کتاب میخونم فیلم میبینم ولی یه هفتس کلا خونه بودم خسته شدم من دوتاجنین سه رو ...

اره میفهمم عزیزم

ولی چاره ای جز صبر نیست

فقط سعی کن دارو هاتو‌ درست مصرف کنی که از همه چی مهمتر هست

ببخشید یه سوال

هر روز چند تا آمپول دارین 

و اینکه خودتون میزنین 

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره بابا واسه انتقال رفت امدش کمه ولی حجم داروهاش زیاده ، انشالله پریود بشی میری واسه کار های انتقال ...

اره عزیزم پریود شم به امید خدا میرم 

عزیزم داروهای انتقال آمپول هم داره؟

قبل انتقال منظورم هست که آمپول هم داشتین؟

اگه داشتین خودتون میزدین یا میرفتین درمانگاه اینا برا تزریق

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بسلامتی عزیزم منم سه خرداد قراره ازمایش بتا بدم😬

وای بچه ها چه جالب

من احتمالا سوم پریود شم برم برای گرفتن داروهای انتقال

دوست دیگمون قراره اون روز انتقال داشته باشه

شما هم که ایشالا میای به هر دو ما روحیه میدی با یه عدد بتا تپل😍😍😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عزیزم پریود شم به امید خدا میرم عزیزم داروهای انتقال آمپول هم داره؟قبل انتقال منظورم هست که آمپو ...

به امید خدا انشالله ،آره عزیزم برام اول دور ناف آنوکساپرین داده هر روز زدم تا روز انتقال هست فعلا ولی اضافه هم‌میمونه فکر کنم باید بعد انتقال هم بزنم امپول پروژسترون هم داده برا ۳ روز خودم میزنم‌کلا تو خونه هم عضلانی هم دور ناف بازو کلا همشو خودم میزدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای بچه ها چه جالبمن احتمالا سوم پریود شم برم برای گرفتن داروهای انتقالدوست دیگمون قراره اون روز انت ...

دقیقا چه جالب خدایا همه مونو زیر سایه رحمت و لطفت قرار بده😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تازه می خوام ای وی اف رو شروع کنم . میشه مراحلش رو بهم بگید ؟

فعلا برو بیا یکم زیاد داره اصلا از بازگو کردنشم بدم میاد لعنت بهش😂 اگر همه ازمایشا عکس رنگی ازمایش همسر ازمایش روز سوم پریودت حاظر باشه شروع میکنه بهت دارو میده و تقریلا ۶ بار یا ۷ بار تا روز تخمک کشی بری بیای و هی سونو میشی تقریبا روز ۱۵ تخمک کشی میشه مال من اونروز بود و امپول عضلانی دور ناف و بازو زیاد داره قرصاشم زیاده آدم تحت فشار روحی قرار میگیره ببشتر تا جسمی بعد تخمک کشی که اصلا سخت تیست فقط بعد اون نفخ اذیت میکنه که چیز های نفاخ نخور دوغ اینا چیزای شور بخور بعد اون میگن ۱ دور پریود بشو دور دوم بیا واسه انتقال که تعداد جنین های من کم بود گفت خراش و هیستروسکپی بکنم که انجام دادم بعد اون که پریود شدم اومدم واسه انتقال و کلا ۲ بار سونو شدم یکی روز ۱ پریود یکی ۸ قرار بود روز ۱۰‌سونو بشم بخاطر اینکه اونروز دکتر نبود ۲ روز جلوتر گفت بیا دارو هاش زیاده امپولم برای دور ناف داد هر روز و ۳ روز آخر پروژسترون و روز ۱۷ انتقال🤩 اگر چیزی دوست داری بدونی بپرس بگم تو این وضعیت بودم میدونم چقدر سخته انشالله نتیجه بگیریم همه مون برام دعا کن ، اینایی که برات گفتم ۴ سالو ۶ ماهه منتظرشم تا به اینجا برسن بالاخره به زور شوهرمو راضی کردم تا قبول کرد ۲۲ دی ۱۴۰۳ شروع کردم دکتر رفتن البته برای ای وی اف تا الان طول کشید مردم زنوه شدم تا بخوام به این روزا برسم ۳ خرداد انتقال دارم برام ‌دعا کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فعلا برو بیا یکم زیاد داره اصلا از بازگو کردنشم بدم میاد لعنت بهش😂 اگر همه ازمایشا عکس رنگی ازمایش ...

ممنون گلم . برات بهترین ها رو آرزو می کنم . 

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
من تازه می خوام ای وی اف رو شروع کنم . میشه مراحلش رو بهم بگید ؟

من ۵ ساله ازدواج کردم بعد ۶ ماه شروع کردیم به بچه دار شدن از همون اول هم دارو دکتر ولی بی فایده ۱ بارم ای یو ای ولی منفی همسرم واریکسیل داشت عمل کرد خوب شد بعد منم همیشه تخمک داشتم ولی بی فایده تا اینکه بعد تخمک کشی از ۲۵ تا تخمک فقط ۴ تا جنین تشکیل شد اول فکر کردم از همسرمه وقتی پرسیدم گفت تخمکات ضعیفه به غیر اینا ۱۵ تا هم تشکیل شده بود ولی گرید C که زنده نموندن ولی خدارو شکر که بازم ۴ تا دارم ۳ تا A و یکی B فعلا انتقال ندادم ۳ خرداد انتقال میدم دکتر گفت وضعیتت عالیه حالا توکل به خدا هیچ وقت فکر نمیکردم بچه دار شدن سخت باشه از اون بدتر ای وی اف که انقدر سخته به قول یه کاربر گفت باید کفش اهنین تو این راه به پا داشته باشی انشالله آخرش خوش باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فعلا برو بیا یکم زیاد داره اصلا از بازگو کردنشم بدم میاد لعنت بهش😂 اگر همه ازمایشا عکس رنگی ازمایش ...

من تخمک ندارم باید تخمک اهدایی بگیرم 

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
ممنون گلم . برات بهترین ها رو آرزو می کنم .

راستی تا سنت کمه جواب میده زود برو بعدشم من مدارکمو بردم تایید کردن که نابارورم و اوردم شهرمون تو تامین اجتماعی ثبت کردن داروهام ۲ میلیونو پونصد مبگرفت کلشو نیدادم ۲۵۰ تومن خیلی خوبه واسه تخمک کشی ۱۲ در حالی که ۳۰ بود خیلی عالی هست تو هزینه ها حتما انجام بده راستی من ۲۳ سالمه و تو اردبیل انجام میدم خصوصی کلا تحت نظر خود دکترمم مطبش میرم میام

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40