2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107000 بازدید | 4135 پست
عزیزان نمی‌دونم چرا حسم میگه این تاپیک پر میشه از مامانهایی که به آرزوشون رسیدن وبچهدارشدن خدا کنه ح ...

انشالله همینطوره عزیزم مامان خانوم انشالله دیگه کم مونده 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم حسم میگه شما بارداری.منم سینه درد دارم طوری که دستم از بغل که پهلو درازمیکشم میاد رو سینم ...

سلام چطوری ؟ چه علائمی داری ؟ مندیگه داره قلبم میترکه دیگه نمیتونم تحمل کنم😫 این ۴ روز تا بگذره به همسرم میگم روز ۱۲ بریم آزمایش میگه نه همون ۱۴ خودمم یه دل میگم بمونه همون ۱۴ چون روز ۶ امپول هاش سی جی زدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام چطوری ؟ چه علائمی داری ؟ مندیگه داره قلبم میترکه دیگه نمیتونم تحمل کنم😫 این ۴ روز تا بگذره به ...

سلام مامان خانم.

منم علائمم همین درد سینه هست که احتمالا برای پروژسترونه.با تیر کشیدن رحم و تخمدان بعضی مواقع دیگه علامتی ندارم.نه عزیزم صبر کن سر وقتت برو آزمایش.چون اگه مثبت هم باشه بتا پایین و باز استرس میگیری که آزمایش تکرار کنی.منم الان نگاه کردم برام ۱۸ و ۲۰ آزمایش نوشته.

سلام مامان خانم.منم علائمم همین درد سینه هست که احتمالا برای پروژسترونه.با تیر کشیدن رحم و تخمدان بع ...

🥰 من هیچ علامتی ندارم از اون متعجبم فقط درد پریودی میاد برام رحم و کمر دیگه تمام سینم اصلا درد نمیکنه نمیدونم والله توکل به خدا انشالله هر چی مصلحته ، آره صبر میکنم همون ۱۷ ، پس ۱ روز از ما عقب تری تو ازمایش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🥰 من هیچ علامتی ندارم از اون متعجبم فقط درد پریودی میاد برام رحم و کمر دیگه تمام سینم اصلا درد نمیک ...

عزیزم اصلا به علامت نیست چون داروهای ما همه هورمونی هستن.توکل به خدا انشالله شنبه با خبر خوب میای.آره منم ۱۸ میرم آزمایش انشاالله.

عزیزم اصلا به علامت نیست چون داروهای ما همه هورمونی هستن.توکل به خدا انشالله شنبه با خبر خوب میای.آر ...

میگم اگر مثبت بشیم باید همون اول بریم پیش دکتر؟ چون خیلی ها میگن بعد ۲ هفته ولی ما این همه دارو داریم خودشم مال من تموم میشه روز آزمایش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگم اگر مثبت بشیم باید همون اول بریم پیش دکتر؟ چون خیلی ها میگن بعد ۲ هفته ولی ما این همه دارو داری ...

سلام خوبی عزیزم انشالله که شما مثبت هستین و همه منتظرا دامنشون سبز شه 

من انتقال دادم مثبت شدم خداراشکر و یک شنبه میرم برا سونو تشکیل قلب برام خیلی دعا کنید همه چی خوب و عالی باشه برام نی نی تو دلم سالم باشه و تشکیل قلب شده باشه 

هر کسی این تایپینگ میبینه التماس دعا 🙏

میگم اگر مثبت بشیم باید همون اول بریم پیش دکتر؟ چون خیلی ها میگن بعد ۲ هفته ولی ما این همه دارو داری ...

به امیدخدا مثبت شدیم باید زنگ بزنیم مطب دکترمون بهشون اطلاع بدیم خودشون میگن مه چیکار کنیم

سلام خانوما خوبید؟

اینجا کسی هست بعد انتقال امپول hcg زده باشه؟ برای من از روز اول انتقال تاروز دهم انتقال هرسه روز یکبار نوشتن

امروز روز ۱۳ انتقالم هست و بهم گفتن شنبه هفته اینده برم برای ازمایش بتا

راستش هیچ علائمی ندارم 

انتقال اولم هست 

از ته دلم برای همتون دعا میکنم مثبت بشید

برای منم دعا کنید❤️

سلام خوبی عزیزم انشالله که شما مثبت هستین و همه منتظرا دامنشون سبز شه من انتقال دادم مثبت شدم خداراش ...

سلام عزیزم بسلامتی مبارکت باشه مامان خوشگل😍😍به امیدخدا صدای قلب نی نی تو میشنوی و9ماه دیگه بغلش میکنی😘😘❤️واسه ماهم دعا کن شنبه میریم واسه آزمایش🙏🙏🥹😍

سلام خانوما خوبید؟اینجا کسی هست بعد انتقال امپول hcg زده باشه؟ برای من از روز اول انتقال تاروز دهم ا ...

سلام عزیزم بسلامتی ،نه برا من که ننوشته فقط آمپول پروژسترو میزنم روزی ۲تا با آمپول دور ناف

سلام عزیزم بسلامتی ،نه برا من که ننوشته فقط آمپول پروژسترو میزنم روزی ۲تا با آمپول دور ناف

عزیزم منم پروژسترون دوتا میزدم ولی تا روز دهم بعد اون گفته قطعش کنم هر ۸ ساعت قرص دوفاستون مصرف کنم

آره عزیزم به ما همون جا گفتن وقتی مثبت شد دارو ها رو ادامه میدید و میاید پیش دکتر