2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 142654 بازدید | 4567 پست
من تخمک ندارم باید تخمک اهدایی بگیرم

عه چرا من خیلی دیدما ای یو ای کردنی از شانس منو بردن پیش ای وی افی ها انتقال دادن برام زنه گفت دکتر گفتش اهدایی قبول نکردم به زور دارو امپول ۸ تا تخمک شد ۵ تا جنین که انتقال داد اینفولیک با یه کپسول دیگه خیلی خوبه خدا به من رحم کرد بازم ۴ تا جنین شد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستی تا سنت کمه جواب میده زود برو بعدشم من مدارکمو بردم تایید کردن که نابارورم و اوردم شهرمون تو تا ...

ممنون گلم 

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میفهمم عزیزمولی چاره ای جز صبر نیستفقط سعی کن دارو هاتو‌ درست مصرف کنی که از همه چی مهمتر هستببخ ...

عزیزم من امپول ندارم فقط روزی یه قرص استرادیول دارم دوتا هم شیاف پروژسترون تعجب میکنم بقیه اینهمه دارو دارن بعد انتقال من فقط چند روز قبل انتقال دوتا امپول مhcgزدم همین

باااشه بابا تو خوبی
راستی عزیزم الان که انتقال دادی بازم امپول دور ناف انکسوپارین و استرادیول مصرف میکنی؟

بالاتر گفتم من فقط قرص استرادیول با روزی دو بار شیاف پروژسترون دارم قبل انتقالمم فقط دوتا امپول پروژسترون با هم زدم همین

باااشه بابا تو خوبی
عزیزم من امپول ندارم فقط روزی یه قرص استرادیول دارم دوتا هم شیاف پروژسترون تعجب میکنم بقیه اینهمه دا ...

چقدر خوب

عزیزم کدوم مرکز انتقال دادی شما

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بالاتر گفتم من فقط قرص استرادیول با روزی دو بار شیاف پروژسترون دارم قبل انتقالمم فقط دوتا امپول پروژ ...

متوجه نشدم عزیزم ،😊 ماشالله خوبه پس انشالله خدا برات حفظش کنه عزیزم سلامت باشین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وسوسه شدم فردا بیبی چک بزنم روز هشتم😬ولی تا دهم صبر میکنم 🥲

نه همچین کاری نکنی ها چون مثبت باشه هم نشون نمیده صربه روحی بزرگی میخوره بهت انشالله روز معین شده برو آزمایش بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی دیر میگذرهههه دوستم😭

میدونم😔😔 ای کاش حداقل دلمون خوش بود تضمینی بود برامون که حداقل بعد این همه ناراحتی عذاب انتظار با این روش بچه مون میاد تو دلمون ولی تو ناراحتی نکن چون تو دلت ۲ تا فرشته داری مطمئن باش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونم😔😔 ای کاش حداقل دلمون خوش بود تضمینی بود برامون که حداقل بعد این همه ناراحتی عذاب انتظار با ...

دقیقا بلاتکلیفی خیلی بده😕 من که دو سه روزه انگار یادم رفته انتقال دادم برگشتم به روال عادی زندگی از بس علامتی ندارم😂

باااشه بابا تو خوبی