2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 144352 بازدید | 4649 پست
دقیقا بلاتکلیفی خیلی بده😕 من که دو سه روزه انگار یادم رفته انتقال دادم برگشتم به روال عادی زندگی از ...

آره خدا هیچ ‌کسو بلا تکلیف نکنه نه بابا مراقب خودت باش اصلا اصلا اصلا هیچ‌ربطی به داشتن و نداشتن علائم‌ نداره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام چه جالب به منم دکتر ۳ خرداد نوبت انتقال داد.پنج شنبه هم قراره prp انجام بدم

سلاااام😍😍 واااای به به خیلی دلم میخواست با یه نفر همراه باشم خدایا شکرت توروخدا ارتباططو قطع نکنا یهویی غیبت نزنه😂 باهم تا آخر حاملگی در ارتباط باشیم انشالله بسلامتی انجام بدی پی ار پی رو 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله بسلامتی باشه برای هردومون عزیزم 😍 خدایی قرصا خیلی زیادن ادمو اذیت میکنن منم در روز ۱۳ تا قر ...

انشاالله من یه دختر دارم ویژه بچه دیگه اگر خدا راضی باشه میخوام بیارم حتما خوشحال میشم در ارتباط باشیم

من شنبه سوم خرداد انتقال دارم

سلاااام😍😍 واااای به به خیلی دلم میخواست با یه نفر همراه باشم خدایا شکرت توروخدا ارتباططو قطع نکنا ...

باش عزیزم من شبا آنلاین میشم.منم قراره دو تاجنین با گرید a و ab سه روزه انتقال بدم توکل به خدا.

انشاالله من یه دختر دارم ویژه بچه دیگه اگر خدا راضی باشه میخوام بیارم حتما خوشحال میشم در ارتباط باش ...

وااااااای چه جالب خیلی از ته دل از رو خوشحالی خندیدم اخه ۳ نفرمون تو ۳ خرداد انتقال داریم😍😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥳🥳🥳🥳🥳🤰🤰🤰💃💃💃💃💃

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باش عزیزم من شبا آنلاین میشم.منم قراره دو تاجنین با گرید a و ab سه روزه انتقال بدم توکل به خدا.

عه وا منم😅 خدایا شکرت انشالله به حق خانوم معصومه خانوم‌ زینب آبروی خانوم فاطمه زهرا پهلوی شکستش سر بریده امام حسین خدای بزرگوار دست رد به سینمون نزنه ماهارو لایق مادر شدن بدونه با این همه عذاب انتظار سختی حداقل اخرش خوش باشه زحماتمون هدر نره ای خددددداااااا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاالله من یه دختر دارم ویژه بچه دیگه اگر خدا راضی باشه میخوام بیارم حتما خوشحال میشم در ارتباط باش ...

خدا حفظش کنه عزیزم انشالله خدا میخواد و براش یه داداش کوچولو میاری عزیزم خیلی خوشحال شدم که باهاتون اشنا شدم الان شدیم ۳ تا دوست که انشالله به حق پنج تن باهم مامان میشبم یا حضرت ابوالفضل

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وااای منم یه دختر دارم طفلی هرشب میاد زیر دلم با روغن ماساژ میده.انشالله همه منتظرا دامنشون سبز بشه