2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 144663 بازدید | 4668 پست
الهی آمین عزیزم انشالله راستی منم خراش رحم و هیستروسکوپی انجام دادم راستی روز چند سیکلتون میشه من رو ...

روز ۱۶ سیکلم میشه.

امروز هم سونو کردم ضخامت رحمم دکتر گفت خوبه.

از امروز آمپول آنوکسا دور ناف شروع کردم و از فردا صبح هم یه قرص داده بعد صبحانه پردنیزولون.از یکم هم روزی دوتا آمپول پروژسترون.قبل انتقال هم خودم خواستم یه آمپول بنویسه که بهش میگن چسب جنین و تو بازو میزنن

روز ۱۶ سیکلم میشه. امروز هم سونو کردم ضخامت رحمم دکتر گفت خوبه.از امروز آمپول آنوکسا دور ناف شروع کر ...

منم امپول دور ناف دارم‌از روز دوم هر روز میزنم تا اخر که انتقال دارم قطع میشه استرادیول با ۳ تا ویتانین با متروندازول و سیپرو کساسین داده بود بادخره😅 یه نفسی تازه کنیم بعدش امپول داد از چهار شنبه بزنم منم ولی ۲ روز اول ۱ کیو نصف روز آخر یعنی جمعه ۲ تا راستی به منم‌یه امپول داده از این حاظریاست گفت تو یخچال نگه دار رفتنی اونجا با خودت ببر بگو بهت بزنن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام، من امروز پانکچر شدم، ۲۴ تا تخمک شد. یع سری دارو دادن بازم استفاده کنم بعد از تخمک کشی. شما چند ...

سلام دوست عزیز من تازه برای اولین بار میخوام اقدام کنم برای ای وی اف یه سوال دارم ایا تخمک کشی درد داره؟یا امپول های قبل و بعدش واقعیت رو بگو 

فعلا برو بیا یکم زیاد داره اصلا از بازگو کردنشم بدم میاد لعنت بهش😂 اگر همه ازمایشا عکس رنگی ازمایش ...

سلام دوست عزیزمیشه منو لایک کنی تا هر دفعه بیام بخونم تاپیک رو گم نکنم.چون منم تازه رفتم دکتر گفته ای وی اف. و اینکه تازه نی نی سایت نصب کردم خیلی بلد نیستم باهاش کار کنم بخاطر همین میگم لایکم کن که بلد نیستم دیگه تاپیک رو پیدا کنم 😅

سلام دوست عزیز من تازه برای اولین بار میخوام اقدام کنم برای ای وی اف یه سوال دارم ایا تخمک کشی درد د ...

من تجربه ام رو با مهرنوش امیری میگم، من هیچ دردی نداشتم، دور نافی ها اونی که مدادی هست رو خودم میزدم چون سوزن بسیار نازکی داشت، اون یکی رو پودر و اب بود رو اول نمیدونستم چطوری قاطی کنم میرفتم درمانگاه میزدم. که یه بار یه خانمی اونجا گفت عزیزم بیا یاد بدم این دور نافی رو خودت بزن، من اویل حتی نمیتونستم نگاه کنم، ولی تصمیم گرفتم که یاد بگیرم، یکی دو بار نگاه کردم و ذیگه خودم زدم، همسرم هم نمیتونیت نگاه کنه 😀 ولی واقعا درد نداره، خیلیییی جزییی شاید بعضی وقتا که اصلا مهم نبود.

یه سر امپول عضلانی داشت که اونو واقعا باید یکی دیگه میزد، تو کلینیک های مختلف میزان دردش متفاوت بود. من حتی یه کلینیک رفتم، خانومه در حین اینکه داشت محل تزریق رو ضد عفونی کیکرد همون لحظه هم میزد 🤣 که من مجبور میشدم بپرسم که الان تزریق کردین یا چی؟ اینقدر بدون درد بود. به خاطر سفر مجبور شدم تزریق های بعدی رو جای دیگه انجام بدم، که گاهی درد داشت ولی واقعا اونم خیلی جزیی بوذ.

تخمک کشی: من هیچچچچچچ دردی نداشتم، نه قبلش نه بعدش. ولی یه دختره کنارم بود درد داشت بعدش، و اینکه هیچ تخمکی هم نتونسته بودن پیدا کنن، دکترمون یکی بود. یه دختره دیگه بود گفت بعد از تخمک کشی خارش و سوزش ادرار گرفته بود که مجبور شد بره انتی بیوتیک بگیره. تجربه ادمها متفاوته.

به من یه پودر با آب مقطر هم داده به جز اون نمیدونم برای چیه.میگم من همه آمپولام گذاشتم یخچال عیب ندا ...

من فقط یخچالی رو گذاشتم تو یخچال، چون بهمن ماه بود همینجوری هوا سرد بود، به نظرم طبق راهنمای هر دارویی عمل کن اونجا نوسته تو چه دمایی باشه، ولی سرما بهتر از گرماست. 

من تجربه ام رو با مهرنوش امیری میگم، من هیچ دردی نداشتم، دور نافی ها اونی که مدادی هست رو خودم میزدم ...

ممنون عزیزم از اینکه وقت گذاشتی جواب دادی. من خیلی خیلی از امپول میترسم دست خودم نیست .من ایندفعه که رفتم دکتر دیگه تصمیم گرفتم همیشه مقاومت میکردم در برابر ای وی اف بخاطر امپول و عوارضش اما ایندفعه دل به دریا زدم خودم سپردم به دکتر شد شد نشد هم نشد اصلا واسه م مهم نیست من تمام استرسم فقط امپوله.شوهرمم تا بهش گفتم موافق میکنم با ای وی اف خیلی خوشحال شد گفت بالاخره یکی میخوایم .بهش هم امید ندادم گفتم شد شد نشد من برای بار دوم تکرار نمیکنم همین الان دارم بهت میگم .دیگه ببینم خدا چی بخواد 

شما قراره کجا انتقال بدین؟خودم ابن سینا میرم با دکتر یونسی

سلام عزیزم

امیدوارم همگی مادر بشیم 

ایشالا شما هم مثبت میشین عزیزم

من هم ابن سینا هستم

دکترمم محمد اکبری هست

امیدوارم به امید خدا همگی نتیجه بگیریم

تبریک

1
5
10
15