من تجربه ام رو با مهرنوش امیری میگم، من هیچ دردی نداشتم، دور نافی ها اونی که مدادی هست رو خودم میزدم چون سوزن بسیار نازکی داشت، اون یکی رو پودر و اب بود رو اول نمیدونستم چطوری قاطی کنم میرفتم درمانگاه میزدم. که یه بار یه خانمی اونجا گفت عزیزم بیا یاد بدم این دور نافی رو خودت بزن، من اویل حتی نمیتونستم نگاه کنم، ولی تصمیم گرفتم که یاد بگیرم، یکی دو بار نگاه کردم و ذیگه خودم زدم، همسرم هم نمیتونیت نگاه کنه 😀 ولی واقعا درد نداره، خیلیییی جزییی شاید بعضی وقتا که اصلا مهم نبود.
یه سر امپول عضلانی داشت که اونو واقعا باید یکی دیگه میزد، تو کلینیک های مختلف میزان دردش متفاوت بود. من حتی یه کلینیک رفتم، خانومه در حین اینکه داشت محل تزریق رو ضد عفونی کیکرد همون لحظه هم میزد 🤣 که من مجبور میشدم بپرسم که الان تزریق کردین یا چی؟ اینقدر بدون درد بود. به خاطر سفر مجبور شدم تزریق های بعدی رو جای دیگه انجام بدم، که گاهی درد داشت ولی واقعا اونم خیلی جزیی بوذ.
تخمک کشی: من هیچچچچچچ دردی نداشتم، نه قبلش نه بعدش. ولی یه دختره کنارم بود درد داشت بعدش، و اینکه هیچ تخمکی هم نتونسته بودن پیدا کنن، دکترمون یکی بود. یه دختره دیگه بود گفت بعد از تخمک کشی خارش و سوزش ادرار گرفته بود که مجبور شد بره انتی بیوتیک بگیره. تجربه ادمها متفاوته.