2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 141878 بازدید | 4550 پست
امید به خدا راستش کنجکاوی کردم بیبی زدم یه هاله کمرنگ انداخت نمیدونم میشه بهش اعتماد کرد یانه

نمیدونم به این زودی نشون میده یا نه ، ان شاالله درست باشه ، لکه بینی تون قطع شد ؟

من روز سومم تموم شد و نه کمردرد دارم نه گرفتگی زیر شکم ، انگار نه انگار انتقال دادم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم به این زودی نشون میده یا نه ، ان شاالله درست باشه ، لکه بینی تون قطع شد ؟من روز سومم تموم شد ...

آره لکه بینی ندارم، آخه من آمپولhcgاستفاده نکردم که بخواد کاذب نشون بده البته به بیبی چک های الانم نمیشه اعتماد کرد....نمیدونم والا یکم سخت میگذره، امیدوارم عاقبتش خیر باشه

سلام دوستان عزیز من الان سه دوره شد که کنسل شد انتقالم بخاطر ضخامت .دوبار اول با استرادیول قرص و امپول و کرم و... که تا 6.9 میاد بالا و استپ میکنه

سری آخرم با سیکل طبیعی که خ دکتر گفت ضخامت خوب رفته ولی تخمدانات پاسخ ندادن

ممنون میشم هرکس این مشکلات داشته یا دارو دیگهه استفاده کرده بهم بگه

داروهامم

مکمل ای،سی،فرتیل،ال ارژنتین

داکسی سیکلین

قرص سیر

کوالی فول.ویتامین دی

پنتوکسی فیلین و دی پیردامول

سیلدنافل بصورت واژینال

کلسیم و امگا

و انواع دوز استرادیول

آره لکه بینی ندارم، آخه من آمپولhcgاستفاده نکردم که بخواد کاذب نشون بده البته به بیبی چک های الانم ن ...

بازم تکرار کن اگه داره پر رنگ میشه، چرا نشه اعتماد کرد. چند بار امتحان کن.

بازم تکرار کن اگه داره پر رنگ میشه، چرا نشه اعتماد کرد. چند بار امتحان کن.

والا طاقت نیاوردم و آزمایش دادم عددش ۵۴، آزمایشگاه زده بالای ۲۵مثبتِ و الان روز۷داره تموم میشه و وارد روز۸ میشه

یعنی الان مثبتِ آخه الان خیای زوده شاید کاذب باشه نه؟یا تغییر کنه

آخه چرا کاذب باشه ، بی بی چک شاید اشتباه کنه ، خب عدد بتا هم پایینه ، عادی هست دیگه

نگران نباشید دیگه ، آزمایش دادید که خیال تون راحت بشه ، نه اینکه فکرهای منفی کنید ، دیگه خداروشکر مامان شدید ، برای منم دعا کنید

آخه چرا کاذب باشه ، بی بی چک شاید اشتباه کنه ، خب عدد بتا هم پایینه ، عادی هست دیگه نگران نباشید دیگ ...

انشالله همینطور باشه، آرزو میکنم به زودی خبر مامان شدنتونو شما و هر کی که چش به راهه بده و همه نی نی هاشون سلامت بمونن

ببخشید چه علایمی دارین ؟

والا من درد پریودی سینه های حساس روزی که فک کردم لانه گزینیِ کمردرد شدید و همون روزم کمی ترشح، الانم هنوز شکمم ورم کرده مثل زمانی که میخوام پریود بشم و همون دل درد پریودی ولی سبک، اصلا دکمه شلوارمو نمیتونم ببندم اذیت میشم ، یکمم سرگیجه، البته همه اینا میتونه بخواد پروژسترونی که استفاده میکنم باشه نمیدونم