2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 141906 بازدید | 4551 پست
عزیزای دلم کسی هست از اصفهان منو راهنمایی کنه؟ تازه وارد پروژه ی iVF میخوام بشمیه دکتر خوب بهم معرفی ...

من اصفهان ام عزیز.من خودم نصف بیشتر دکترای بنام اصفهان رفتم و انتقالم داشتم پیششون و هیچ نتیجه ندیدم

الان پیش دکتر فریبا عباسی ام و خیلی ازش راضی ام حداقل میدونم علم بالایی داره و الکی ادم تو پروسه انتقال نمیده تا خیال اش راحت نباشه و همه چیو میسنجه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظر من فردا برید ، شما روز چهارم میرید ، تا نوبت تون بشه و دارو و دستورات بگیرید دیر میشه

امروز رفتم دکتر کلا پانکچرو کنسل کرد گفت بیا از همون جنین های قبل برات انتقال بدم، فعلا ایترادیول داده شنبه هم برم سونو و دیگه نمیدونم چی میده، عزیزانی که انتقال دادین اگر پیشنهادی برای انتقال موفق دارید لطفا راهنمایی کنید، من ۴تاجنین دارم دوتاش گریدaو دوتا گریدbدکتر گفت قراره بلایت بشه و بعد دوتا مناقل کنه البته اگر بمونن

امروز رفتم دکتر کلا پانکچرو کنسل کرد گفت بیا از همون جنین های قبل برات انتقال بدم، فعلا ایترادیول دا ...

ان شاالله با همین جنین ها نتیجه میگیرید و احتیاجی به پانکچر مجدد ندارید .

استرادیول از روز چندم گفتن شروع کنید ؟

منم شنبه یا یکشنبه باید برم مرکز ، تا ان شاالله سیکل انتقال شروع بشه

ان شاالله با همین جنین ها نتیجه میگیرید و احتیاجی به پانکچر مجدد ندارید .استرادیول از روز چندم گفتن ...

از روز دو پریودی فقط فک کنم اشتباه خوردم قرار بودم یکی صبح بخورم یکی شب دوتاشو باهم خوردم نمیدونم چیکارکنم

دوستان برای سیکل انتقال ، استرادیول ایرانی میخورید یا خارجی ؟

داروخونه مرکز نداشت ، گفت برو از بیرون بخر ، منم بار اول هست که استرادیول میخورم ، حالا میبینم همه دنبال خارجی هستن

سلام خانمای عزیز لطفا هرکس تجربه داره کمک کنه بهم من دوبار بخاطر ضخامت پایین سیکلم کنسل میشه تا ۷ می ...

سلام برای من پیش اومد

رحمم با استرادیول به ضخامت خوب نرسید ماه بعد دکترم یه قرص دیگه داد که به اون جواب داد و ضخامت رحمم خوب شد

دوستان برای سیکل انتقال ، استرادیول ایرانی میخورید یا خارجی ؟داروخونه مرکز نداشت ، گفت برو از بیرون ...

من دکتربهم چسب استرادیول دادخارجیه سه روزیباربایدعوض کنم چسبهاهردفعه سه تاچسب البته برای همه مثل هم نبود

دوستان برای منم دعاکنیدمن یک ماهه انتقال دادم بتامثبت شدولی عددش پایین بودهردوروزیباردارم تمرارمیکنم بجای اینکه دوروزدوبرابربشه چهارروزیباردوبرابرمیشه بهم گفتن احتمال زیادخارج رحمه رفتم سونونه داخل رحم دیده شد نه خارج رحم.الان چندروزه بلاتکلیفم بتاداره رشدمیکنه لکه بینی ودرد هم ندارم ولی میگن اصلا امیدنداشته باش نرمال نیست چهارشنبه بایدبرم سونوداپلرتاوضعیتم معلوم بشه

من دکتربهم چسب استرادیول دادخارجیه سه روزیباربایدعوض کنم چسبهاهردفعه سه تاچسب البته برای همه مثل هم ...

برای من قرص نوشتن ، قیمت ایرانی و خارجی تفاوت خیلی زیادی هم داره ، البته من پیدا نکردم و ایرانی خریدم

دوستان برای منم دعاکنیدمن یک ماهه انتقال دادم بتامثبت شدولی عددش پایین بودهردوروزیباردارم تمرارمیکنم ...

اینقدر بخ خودت استرس نده عزیزم. از اخبار استزسی هم دور شو... کلا یه شبکه رقص و آواز بزن ببین. برو به جایی که ذهنت مشغول بشه... انشاالله خیر باشه