2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 141911 بازدید | 4551 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر، ان شاالله چند روز دیگه خبر خوش بدید ، چند تا جنین و چند روزه انتقال دادید ؟

انشالله عزیزم والا دردام از دیشب شروع شده همش ترشح زرد رنگ دارم دوتا جنین ۳ روزه

سلام دوستان منم تصمیم دارم بعد از عید برم برای ای وی اف این دوماه قبلش رو میخوام مرتب تقویت بشم .شما روشی راهکاری چیزی میدونید براش

چیا بخورم ک رحم و تخمدانم .در کل فولیکولام پوچ نباشن و تخمک با کیفیت و بزرگی داشته باشم

سلام دوستان منم تصمیم دارم بعد از عید برم برای ای وی اف این دوماه قبلش رو میخوام مرتب تقویت بشم .شما ...

سلام ، تحرک و پیاده روی منظم داشته باشید و تغذیه تون سالم باشه ، قند و فست فود حذف کنید ، مغزیجات و سبزیجات بخورید ، فولیک اسید و اگه کمبود ویتامین دی دارید ویتامین دی روزانه حتما مصرف کنید .

مکمل هم اکثرا اووبوست یا فرتیل اید یا اینوفولیک مصرف میکنن

سلام بچه ها کسی راجع به رحم کوچک چیزی شنیده یا خودش این مشکل و داره ؟

من تا قبل اینکه برم ای وی اف توی سونو ها همیشه سایز رحم نرمال گزارش میشد

اما بعد سه بار تخمک کشی و یک بار انتقال ل

الان که رفتم توی سیکل انتقال دکتر گفت رحمت کوچک شده

و دوتا پریود اخیر من چهار روزه شده در صورتیکه من فقط اوایل سن بلوغ که پریود شدم چهار روزه بودم و سالهای زیادی هست که سه روزه هستم خیلی نگران شدم نکنه دارم یائسه میشم تورو خدا اگ چیزی میدونید بگید چرا رحمم باید کوچک بشه آخه 😭😭

دکتر گفت انتقال بده اگ نشد بعد بریم سراغ رحم اجاره ای که خیلی شوکه شدم

رحم من نرمال بود همیشه پس چی شد یهو