2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 141654 بازدید | 4549 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا دکترم خیلی دکتر باوجدانیه خیلی دوسش دارم، امید به خدا حالا دو روز دیگه تکرار میکنم ببینم چ ...

به نظرتون ۳ تاش گرفته ، فک کنید ۳قلو بشه ، من کلی هیجان دارم ، من اول فقط به مثبت شدن فکر میکردم ، الان دلم میخواد ۲ تاش بمونه برام

خانماامادردوستم ۵۷سالشه با ای وی اف باردارشده میگن خودش تخمک داشته وتقویت شده مگه امکانش هس،؟ البته فریزشده نداشته تخمک پریودم نمیشده این خانم توروخدایکی بگه امکان داره اصلا؟

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان خداوندا حافظ فرزندانم باش وزیرسایه امام زمان اونارو نگهدار

سه تا با هم انتقال دادن؟؟ نظر دکترتون بود؟

نه راستش همون موقع انتقال دکتر گفت من فقط دوتا انتقال میدم اما اون خانم دیگه که تو اتاق عملِ فک کنم دکتر ژنتیکِ قبول نکرد گف هدف ما بارداریِ و خب دیگه دکترم رضایت نداشت ولی قبول کرد ۳تارو بزاره