2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 141639 بازدید | 4549 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه راستش همون موقع انتقال دکتر گفت من فقط دوتا انتقال میدم اما اون خانم دیگه که تو اتاق عملِ فک کنم ...

دکتر من میگفت هر یک جنین یکبار شانس انتقال هست، البته هر مورد با مورد دیگه فرق میکنه، شرایطا هم متفاوت هست

درست گفتن ولی خب دیگه برای من اینجوری شد حالا امیدوارم تهش خیر باشه

تبریک میگم 🥰 ازمایش بتا هم خوب بوده واسه این روزها. شما مشکلتون چی بود عزیزم؟ چند سالتونه؟ یه کم از شرایطتون بنویسین برامون 😍

تبریک میگم 🥰 ازمایش بتا هم خوب بوده واسه این روزها. شما مشکلتون چی بود عزیزم؟ چند سالتونه؟ یه کم از ...

خب راستش ۴، ۵ماه مداوم فقط اقدام کردم، بعدش دکتر رفتم ایشون گفت باتوجه به سن چندماه دیگه اقدام کن اگر نشد مسیر دارو آی یو آی و این چیزارو امتحان میکنیم بعد گفت میخوای الان سونو بشی وضعیتتم ببینم که تو سونو گفت آندومتریوز داری سریع بیا تخمک کشی، البته من این کیست رو۱۰سال بود داشتم، زمان زیادیم هست ازدواج کردم اما سالها واژینیسموس بودم، حتی سونو واژینال خیلی اذیتم، خلاصه ناخواسته پانکچر کردم، و چون تو پریودی بدم میومد برم خیلی دیر رفتم سونو و دکتر هم بعضی داروهارو حذف کرد و خلاصه من ۵تاتخمک داشتم که ۴تاجنین شد دوتا aودوتاb....دکتر بهم گفت مجدد بیا تخم کشی کنم جنینات حداقل دهتا بشه اما وقتی رفتم برای سونو گف ولش کن کیفبت جنینت خوبه بیا بلاست انتقال میدم که اذیت نشی و پانکچر مجدد نکنی

از همون اولم بهم گفت رحم خیای خوبی داری، در مورد همسرمم بگم که آزمایشش متوسط بود فقط دی اف آی بالابود که دکتر بعدا گفت مااصلا دی اف آی اون کلینیک رو قبول نداریم، خلاثه من تقریبا یکدفعه وارد این مسیر شدم و هنوزم نمیدونم چی میشه امیدوارم برام بمونه

من توی اقدام راستش ژل فراوان میزدم چون بدون ژل نمیتونم البته ژل بیبی دنس استفاده میکردم ولی خب منقبض بود، ۴تاجنینامم یه دونش به بلاست نرسید و اون ۳تا دیگه به بلاست رسید و منتقل کردن، که اگر خدایی نکرده اتفاقی بیفته دیگه جنین ندارم و باید مجدد پانکچر کنم، من اون چند ماه که طبیعی داشتم اقدام میکردم خودم و شوهرم خیلی نخودآب خوردیم بعدم که پانکچر کروم فک کردم تاثیر مثبت رو جنین داشت

من توی اقدام راستش ژل فراوان میزدم چون بدون ژل نمیتونم البته ژل بیبی دنس استفاده میکردم ولی خب منقبض ...

سلام عزیزم خوبی امیدوارم اون سه تا کنجدی ک انتقال دادی همونا بچسبن ب دلت؛ درمورد ترشح ک گفتی و اون ترشح قهوهای بهت بگم ک خیلی خوبه ک داشته باشی همه افرادی ک مثبت شدن داشتن حتی من هرموقع میرفتم مطب خانمایی ک مثبت شدن این ترشح یا لکه بینی داشتن ولی منفی ها چیزی نداشتن مثل من خیلی خوشحال شدم واست عزیزم امیدوارم واسه منم دعا منی امروز رفتم داروهامو گرفتم ک ب امید خدا شروع کنم دیگ

ببخشید دی اف آی شوهرتون چند بود؟

والا هردفعه یه عددی بود و جاهای مختلف آزمایش داد و همشون معتبر ، آزمایشگاه معمولی نبود، ۲۶بود،۴۰ بود،۱۰ هم بود، عدد ۴۰ برای کلینیک ارمغان بود که دوتا دکتر گفتن ارمغان بالازده،نوسان نداشتا ولی آزمایشگاهها مختلف جوابای متغیر میداد، من قبل از اینکه اقدام بکنم همسرم آزمایش داد نمیدونم چرا همچین کاری کردیم و همون دکتر باراول دی اف آی نوشت در صورتی که میگن اصلا ثابت شده هم نیست، بعد از پانکچر و تشکیل جنین هم دوباره از همسرم آزمایش گرفتیم که زده بود ۱۰.....به نظرم این اعداد و ارقام مهم نیست، انقد بودن که گفتن شوهراشون وضعیت اسپرمشون داغون بوده اما یهو طبیعی باردارشدن....