2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 141556 بازدید | 4546 پست
ممنون عزیزم، پرولاکتینت بالاست؟ ببین هیستروسکوپی برای چک کردن داخل رحم و رفع عیوب رحم خستش، حالا برا ...

اره عزیزم پرولاکتینم بالا بود دوماه کابرگولین میخورم هفته ایی ی قرص، چند روز پیش دوباره آزمایش دادم ببینم تنظیم شده بیفتم تو سیکل پانکچر، بله دفه اولمه و بخاطر مشکل ژنتیکم باید جنینام تعیین سلامت بشن

از همون اولم بهم گفت رحم خیای خوبی داری، در مورد همسرمم بگم که آزمایشش متوسط بود فقط دی اف آی بالابو ...

مرسی از توضیحاتت، منم همسرم یه کم دی اف ای بالا داشت و موروفلوژی اش هی بالا وپایین میشه، ببینم این ماه چی میشه، هنوز پریود نشدم منتظرم که بشم و دارو ها رو شروع کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم پرولاکتینم بالا بود دوماه کابرگولین میخورم هفته ایی ی قرص، چند روز پیش دوباره آزمایش دادم ...

انشالله همه چی خوب پیش بره عزیزم، این مسیر خیلی صبوری میخواد، برای همه منتظر ها ارزو میکنم که به نی نی دلخواهشون برسن 😍

رزا جان شما هم بیا از خودت بگو عزیزم

روز ۷ بعد انتقال هستم ، گاهی زیر دلم گرفتگی حس میکنم ، کمردرد میگیرم ، دیروز هم احساس تنگی نفس داشتم ، بیشتر حالت های پریودی دارم ، ولی خب این حالت ها همیشگی نیست ، گاهی اوقات هیچ دردی ندارم

در کل تحمل این روزها واقعا سخته ، با اینکه من از خدا خواستم اگر به صلاحم هست بهم بچه بده ، ولی بازم سخت میگذره ، فکر اینکه دوباره بخوام این مراحل برم خیلی اذیت کننده هست ، مخصوصا که من تنها هستم ، خیلی فکر و خیال بیشتر میشه

انتظارجان چخبر چطوری؟

امروز بعد از ۳روز بتارو چک کردم الان روز ۱۰ انتفالمِ و بتا۱۴۶بود، البته دکتر گفت ۱۷روزازانتقالت که گذشت آز بده بعد بیا برای ساک بارداری ولی من خودم بتا دادم که ببینم درست پیش میره یانه که خداروشکر خوب بود