2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 141911 بازدید | 4551 پست
بهتره با دید خوب ببینی باتوجه به اینکه جنینهات بلاست بودن ان شاءالله که برا لانه گزینیه.از روز چندم ...

از رو دوم رفتم، درد پریودی دارم و با دستمال که میکشم یه ترشحات قهوه ایی دارم، حالا نمیدونم چیه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از رو دوم رفتم، درد پریودی دارم و با دستمال که میکشم یه ترشحات قهوه ایی دارم، حالا نمیدونم چیه

ببین درد پریودی که طبیعیه نگران نباش فقط با دکترت تماس بگیر شاید بخواد شیاف یا آمپولتو کم و زیاد کنه. ان شاءالله که مشکلی نیست و ادامه دار نمیشه

ببین درد پریودی که طبیعیه نگران نباش فقط با دکترت تماس بگیر شاید بخواد شیاف یا آمپولتو کم و زیاد کنه ...

دکترم روزای زوج هست فقطم یه شماره هست که در ایتا بهش پیام بدیم اما اونم خیلی دیر ج میده....خیلی حالم گرفته شد....فک میکنم الان برم دسشویی میاد، من فقط یه روز تونستم استراحت داشته باشم متاسفانه کارم جوریه که باید بدم نمیتونم مرخصی بگیرم

دکترم روزای زوج هست فقطم یه شماره هست که در ایتا بهش پیام بدیم اما اونم خیلی دیر ج میده....خیلی حالم ...

شیاف استفاده میکنید یا آمپول؟ من روزی دوتا شیاف میزارم ،به ما گفتن اگه لکه بینی داشتید آمپول تزریق کنید

روزی دوتا شیاف و یه آمپول، و دوتا استرادیول

نگفتن اگر لکه بینی داشتید چیکار کنید ؟

عزیزم سعی کنید آرامش داشته باشید ، لکه بینی توی آی وی اف خیلی اتفاق میفته ، حتی بودن خونریزی واضح داشتن و مثبت شدن ، توکل به خدا ، ان شاالله نشونه خوبی باشه

نگفتن اگر لکه بینی داشتید چیکار کنید ؟عزیزم سعی کنید آرامش داشته باشید ، لکه بینی توی آی وی اف خیلی ...

گفت لکه بینی طبیعیه، ولی خب یه جوری شدم.....الان فقط دستمال میکشم درحد ترشحِ.....امید به خدا، اگر بخواد نگه میداره ،اگرهم صلاح نباشه که هیچی، توکل به خودش

نگفتن اگر لکه بینی داشتید چیکار کنید ؟ عزیزم سعی کنید آرامش داشته باشید ، لکه بینی توی آی وی اف خیل ...

فقط استراحت کن و به دکتر بگو به من که گفتن تا سه روز داشتن لکه بینی عادی هست بعدش رو نمیدونم

فقط استراحت کن و به دکتر بگو به من که گفتن تا سه روز داشتن لکه بینی عادی هست بعدش رو نمیدونم

مرسی عزیزم،منم هرچی سرچ کردم طبیعی زده بود تازه این ترشحِ لکه بینی هم نیست، توکل به خدا دیگه ببینیم چی میشه

دکترم روزای زوج هست فقطم یه شماره هست که در ایتا بهش پیام بدیم اما اونم خیلی دیر ج میده....خیلی حالم ...

مرکزی که انجام دادی هم میتونی تماس بگیری اگه ادامه دار شد شیاف یا آمپول رو باید اضاف کنی