2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 141912 بازدید | 4551 پست
سلام کسی از لاکیلو خبر داره، انتقالش مثبت شد؟

سلام بچه ها

خوبین؟

من تهران که بودم رفتم هیستروسکوپی کردم، تو هیستروسکوپی بهم گفتن که میوم های ریز متعدد داشتم و یه فیبروم ۵ در ۱ سانتی که برای خودم خیلی عجیبه چون تو سونو سه بعدی که جند روز قبلش بود هیچی دیده نشده بود.

خراش هم دادم و یه کورت ملایم هم انجام دادن. علاوه بر اون چون رحمم قوس نزدیک یک سانت داشت، دکتر گفت اونو به کمی قیچی کردم برات 😃

قبل از هیستروسکوپی هم عکس رنگی با بیهوشی گرفتم. که اونم گفتن که لوله ها باز هست و رحم نرمال.

حالا ما برگشتیم و چند روز دیگه پریود میشم که باید داروهای انتقال رو شروع کنم.

این سری هم گفتم که دو تا انتقال بدن.

تا ببینیم چی میشه.

شما چه خبر؟ من نبودم خیلی وقته.

سلام بچه هاخوبین؟من تهران که بودم رفتم هیستروسکوپی کردم، تو هیستروسکوپی بهم گفتن که میوم های ریز متع ...

سلام خوبین ؟

چقد خوب که پیگیری کردید ، اینجوری خیالتون راحت تر هست ،

دوتا جنین بهتره ، شانس تون بیشتر میشه ، ان شاالله ایندفعه نتیجه میگیرید .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام بچه هاخوبین؟من تهران که بودم رفتم هیستروسکوپی کردم، تو هیستروسکوپی بهم گفتن که میوم های ریز متع ...

سلام عزیزم امیدوارم بااین همه تلاش بهترین ها واست رقم بخوره وانشاالله بسلامتی انتقالتو انجام بدی

سلام عزیزم امیدوارم بااین همه تلاش بهترین ها واست رقم بخوره وانشاالله بسلامتی انتقالتو انجام بدی

مرسی عزیزم، یبرای شما هم همینطور، شما میخواین برین پانکچر کنین اره؟

خب بخوشی عزیزم انشالله اینبار دست پر باشی، من ک درگیر پرولاکتین و تیرویید شدم نشده هنوز بیفتم تو سیکل پانکچر

لاکیلو جان من عکس رنگی دادم رحمم نرمال بود فقط رو ب عقب بود، یعنی هیتروسکوپی هم باید بدم؟

بچهدها شماها کدوماتون آزمایش دخیره تخمدان دادید Amh, FSH, LH هزینش چقدره الان؟

فاکتورای مهم آزمایش تو سیکل آی وی اف برا زن و مرد چیه ک باید حتما چک شه

خب بخوشی عزیزم انشالله اینبار دست پر باشی، من ک درگیر پرولاکتین و تیرویید شدم نشده هنوز بیفتم تو سیک ...

ممنون عزیزم، پرولاکتینت بالاست؟

ببین هیستروسکوپی برای چک کردن داخل رحم و رفع عیوب رحم خستش، حالا برای عقب بودن رحم نمیدونم اصلا نیازی هست کاری انجام بشه یا نه.

واسه من قوس داشت و همونم بعضی از دکتر ها میگفتند نیمخواد انجام بدی بعضی میگفتن بدی بد نیست. نمیدونم کار درستی کردم یا نه.

برای مرحله پانکچر فکر کنم این ازمایشات رو اقلا مینویسن باید بدی. همه دادن amh رو.

ما خودمون یه سری ازمایشهای تکمیلی هم دادیم، ژنتیک، خود ایمنی، انعقاد خون و اینا، که هزینه اش بالا شد ولی گفتم به بار بدیم شک و شبهه نمونه.

حالا شما اولین باره میخوای پانکچر کنی اره؟

سلام دوستان لطفا کمک:

من دوشنبه انتقال داشتم، و الان روز ۵ومم تموم شده از سرکار که اومدم رفتم دسشویی، ببخشید ولی همراه با ادرارم یه چیزی اندازه عدس خارج شد و من برش داشتم فشار که دادم فهمیدم یه تیکه خون قهوهاییِ وگرنه اصلا رنگ نداشت قبلش، امکان داره از زمان انتقال مونده باشه تو بدنم؟یا میتونم امیدوارکننده فک کنم لانه گزینی باشه؟من سه تا جنین بلاست منتقل کردم

سلام دوستان لطفا کمک:من دوشنبه انتقال داشتم، و الان روز ۵ومم تموم شده از سرکار که اومدم رفتم دسشویی، ...

بهتره با دید خوب ببینی باتوجه به اینکه جنینهات بلاست بودن ان شاءالله که برا لانه گزینیه.از روز چندم رفتی سرکار؟منم شاغلم و احتمالا اسفندماه انتقالم بشه