2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 141918 بازدید | 4551 پست
سلام جانم ؛از نظر روحی روانی حالم ب بدترین شکله اگه همسرم نبود نمیدونم چ بلایی سرم میومد وقتی ازمایش ...

عزززززیزم حق داری من واقعا قبل از انتقال اصلا نمیفهمیدم سختیشو واقعا سخته و عذاب آور من راستش هیچکدوم ازچیزایی که دوستان گفتن رو نخوردم فقط یه اعتقادی قلبی دارم و اونم اینه که اگر قراره بشه میشه، البته که باید تلاش کرد بخاطرش، استرس و نگرانی و سختی لنتظار هست ما تلاشمونو میکنیم که چندسال دیگه پشیمون نشیم و نگیم چراانجام ندادیم انشالله به زودی خبر خوب میدی مطمینم خدا فرزند سالم و صالح روزیت میکنه

سلام وقتتون بخیر من امروز بعد پنج روز آمپول و قرص لتروزول رفتم سونو، قبلش هیچ مشکلی نداشتم همسرم مورفولوژیش ضعیف بود اما چون خودم یک فولیکول با سایز 17 داشتم دکتر کنسل کرد گفت طبیعی اقدام سیکل بعد بیا

قبلش سونو میدادم همه چی نرمال بود فکر میکردم اوکی باشم این ماه...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام جانم ؛از نظر روحی روانی حالم ب بدترین شکله اگه همسرم نبود نمیدونم چ بلایی سرم میومد وقتی ازمایش ...

حق دارید، درکتون میکنم ، از ناراحتی بعد از نتیجه منفی نمیشه فرار کرد و باید بگذره این روزها ، خدا همسرتون براتون حفظ کنه که همدل و همراه تون هستن ، ان شاالله لطف خدا شامل حال شما و همه ما بشه و زودتر این انتظار ها تموم بشه

سلام وقتتون بخیر من امروز بعد پنج روز آمپول و قرص لتروزول رفتم سونو، قبلش هیچ مشکلی نداشتم همسرم مور ...

سلام ، بعضی چیزها قابل پیش بینی نیست ، من بار اول که پانکچر شدم ۲ تا تخمک داشتم ، بار دوم ۱۲ تا

توی هر دو دوره هم داروهای تحریک تخمدان یکی بود

به امید خداااا که نتیجه خوب بگیریدبار چندم هست انتقال میدید؟علائم چی دارین؟

من بار اولِ انتقال میدم، سینه درد و که از قبل از انتقال داشتم، احساس ورم تو شکم و اینا دارم، همش دلم میخواد چیزی بخورم، یکم که وایسم کمردرد میشم، خیلی دست و پام سرد میشه، الان که دیگه روز سوم انتقال هم رد کردم، خداروشکر شکمم خوب کارمیکنه و اصلا یبوست نیستم

سلام دوستان مراحل ای وی اف سخته؟ من دوتاپسردارم دلم دوقلو دخترمیخاد

معلومه که سخته ضمن اینکه چه تضمینی داره اصلا با آی وی اف باردار بشید و اونم دوقلو....هر چند تصمیم گیرنده خودتون هستین

عزززززیزم حق داری من واقعا قبل از انتقال اصلا نمیفهمیدم سختیشو واقعا سخته و عذاب آور من راستش هیچکدو ...

واقعا تا خدا نخاد برگی از درخت نمیوفته منم دیگه سپردم بخدا چه میشه کرد تا جایی ک میتونم تلاشمو میکنم

انشالله عزیزم و انشالله خدا ب زودی دامن شمارم سبز کنه و با خبر خوش بیای

حق دارید، درکتون میکنم ، از ناراحتی بعد از نتیجه منفی نمیشه فرار کرد و باید بگذره این روزها ، خدا ه ...

اره واقعا من خیلی ممنونشم خدارواز این بابت شاکرم

انشالله عزیزم