2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 141918 بازدید | 4551 پست

سلام دوستان

من 40تا امپول استرادیول اضافه اومد برام

از درمانم اضافه اومدن

هرکسی خواست پیام بده

خوزستانم براش پست میکنم

خودم هر بسته 10تاییش رو 190 گرفتم ولی کمتر میدم

الانم اصلا گیر نمیاد

تا دو سه ماه دیگ تاریخ دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه، من امروز انتقال جنین داشتم از یه بسته ۴تایی که بلاست کردن یکیش به روز ۵رسید یکی در حال بلاست و یکی روز ۴، امروز ۳تاشو انتقال دادن نمیدونم چی میشه امیدوارم موفقیت آمیز باشه، اگه دوستانی که انتقالی دادید توصیه ایی دارید ممنون میشم بهم بگید

سلام به همه، من امروز انتقال جنین داشتم از یه بسته ۴تایی که بلاست کردن یکیش به روز ۵رسید یکی در حال ...

سلام عزیزم ، مبارک باشه، ان شاالله مثبت میشین ،

منم ان شاالله پنج شنبه انتقال دارم

سلامانشالله به سلامتی و خوشیحدود قیمت مراحل آی وی اف رو لطف می کنید بگید

ببین من انتقالم بابیهوشی بود که ۱۹تومن دادم، پانکچر هم فک کنم۳۴یا۳۶ شد...البته اینا فقط هزینه کلبنیکِ دارو و اینا جدابود

سلام متاسفم عزیزم، خیلی ناراحت شدم ، ان شاالله انتقال بعدی مثبت میشین ، چندتا دیگه جنین دارید ؟

سلام جانم ؛از نظر روحی روانی حالم ب بدترین شکله اگه همسرم نبود نمیدونم چ بلایی سرم میومد وقتی ازمایش منفی رو دیدم یبار میخندیدم یبار گریه میکردم متأسفانه دیگ جنینی ندارم اول پنج تا جنین تشکیل شد سه تاش ذوب شد دوتا موندن همون دوتا رو انتقال دادن ک نگرفت

سلام به همه، من امروز انتقال جنین داشتم از یه بسته ۴تایی که بلاست کردن یکیش به روز ۵رسید یکی در حال ...

سلام به سلامتی انشالله مثبت بشی فقد باید دور از استرس باشی این مهم ترین چیزه