2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 141912 بازدید | 4551 پست
عزیزم تازه انتقال دادی؟؟ میشه یکم از تجربیاتت بهم بگی؟

من سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ باهاشون بودم اگه خدا بخواد ماه دیگه باز میخوام برم پیشش.

درخواست دوستی بده گلم هر سوالی داشتی بپرس دونه دونه جوابتو میدم الان باید برم کار دارم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون عزیزم از توضیحات.. میگم این مکمل هایی ک گفتی ۳ تاش با هم میشه استفاده کرد؟

خواهش میکنم ، مکمل هایی که میخواید مصرف کنید باید به ترکیباتش توجه کنید که تکراری نباشه ، مثلا بین اووبوست و اینوفولیک یکی استفاده کنید ، ولی نباید زیاده روی هم بشه ، هر مکمل که خواستید اول درموردش سرچ کنید ترکیباتش ببینید .

مثلا اووبوست و فرتیل اید روشون نوشتن روزی ۳ عدد مصرف بشه ، دکتر من گفت روزی ۲ تا اووبوست بخور و یکی فرتیل اید

سلام وقتتون بخیر

منم تصمیم به ای وی اف دارم ابن سینا دارم دارو گرفتم قرص لتروزول و آمپول hmg گفتن از روز سوم پریودم تا پنج روز بعد مصرف کنم.

میشه راهنماییم کنید لطفاً این ماه انتقام انجام میشه یا طول میکشه؟

بنظرتون بهترین دکتر این سینا کیه؟

یک جنین میزارن یا چندتا؟

سلام وقتتون بخیر منم تصمیم به ای وی اف دارم ابن سینا دارم دارو گرفتم قرص لتروزول و آمپول hmg گفتن از ...

سلام عزیزم، ان شاالله موفق باشید

بستگی به شرایط تون داره ، اگه هایپر نشید ممکنه همین ماه انتقال انجام بشه ولی اگر هایپر بشید پریود دوم یا سوم باید برای انتقال مراجعه کنید .

تعداد جنین هم معمولا یک یا دو تا میزارن ، ولی بعضی مواقع بوده که بیشتر هم انتقال دادن

نظر پزشک و شرایط شما تعیین کننده روند درمان تون هست

سلام عزیزم، ان شاالله موفق باشید بستگی به شرایط تون داره ، اگه هایپر نشید ممکنه همین ماه انتقال انج ...

خیلی ممنونم لطف کردید راهی هست برای جلوگیری از هایپر شدن ؟ بعداز تخمک کشی پیش میاد هایپر؟

خیلی ممنونم لطف کردید راهی هست برای جلوگیری از هایپر شدن ؟ بعداز تخمک کشی پیش میاد هایپر؟

بله بعد از تخمک کشی پیش میاد ، هر چه تعداد فولیکول ها بیشتر باشه و تحریک بیشتری اتفاق بیفته احتمال هایپر شدن بیشتر هست ، شما نمیتونید جلوگیری کنید ، بعد از تخمک کشی به ما میگفتن رژیم غذایی پر پروتئین داشته باشیم تا شکم آب نیاره و عوارض کمتر بشه ، شما از قبلش سعی کنید این رژیم رعایت کنید .

سعی کنید صبوری کنید ممکنه شرایطی پیش بیاد که انتقال دیر انجام بشه ، مثلا من ۴ ماه بعد از تخمک کشی انتقال دارم