2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106256 بازدید | 4122 پست
فکر میکنم بستگی به پروتکل انتقالت داره، واسه من از بدون شروع دارو قبلی، از همون روز دوم سوم پریود فق ...

سلام عزیزم وقت بخیر،داشتم تاپیکتونو میخوندم،که چجوری از راه دور با ویزیت انلاین کارتون رو پیش بردین و بعدا حضوری اومدین تهران،چندتا سوال داشتم، بعد اینکه جواب ازمایشای شما و همسرتون اماده شد،دوباره ویزیت انلاین گرفتین و برای خانم دکتر جوابشو فرستادین؟ و اینکه برای چکاپ سونو واژینال رحم وقت حضوری گرفتین رفتین پیشش؟؟ یا کلا همون سیکلی که میخواستین پانکچر بشین سونو واژینال شدین و داروهاتون شرو شد برای پانکچر؟ منظورم اینه یه ماه قبل پانکچر حضوری تهران رفتین برای سونو واژینال یا کلا سونو واژینال از همون موقع پانکچر شرو شد؟؟ ممنون میشم جواب بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنم بستگی به پروتکل انتقالت داره، واسه من از بدون شروع دارو قبلی، از همون روز دوم سوم پریود فق ...

و اینکه داروهایی که مصرف کردین لتروزول،سینا اف،اچ ام جی،لیگزافرت...همه رو همون سیکل پانکچر استفاده کردین؟؟ یا از ماه قبلترش هم دارویی چیزی دادن؟

می دونی چیه، آی وی اف، این تزریقها و دارو ها و بورو بیاهاش سخت نیست، اینکه اخر سر نتیجه بده یا نه او ...

عزیزم استرس نداشته باش به دکتر اعتماد کن هیستروم خواستی انجام بدی خارش آندومتر انجام بده جنین دوتا انتقال بدی اگه نخواستی یا هرچی تو ماه های پایین آمپول میزنن میشه یه قلو منم ماه بعد میخوام برم برای بار چهارم تخمک کشی کنم

توروخدا یه نفرجواب بده من دوتا دختر دسته گل دارم عاشقشونم ومشکل بارداری ندارم میخوام یه پسر با ای وی اف وتعیین جنسیت بیارم ایا همون مراحل وامپول هایی که کسی مشکل باروری داره منم بایدبزنم؟؟؟؟

توروخدا یه نفرجواب بده من دوتا دختر دسته گل دارم عاشقشونم ومشکل بارداری ندارم میخوام یه پسر با ای وی ...

خدا دخترای گلتون براتون حفظ کنه ، بله فرقی نمیکنه ، برای پانکچر ، دکتر تلاش میکنه تعداد بیشتر تخمک بگیره، بدن شما توی حالت عادی یه تخمک داره ، پس باید شما هم مثل بقیه مراحل طی کنید

سلام دوستان من ۴شنبه پانکچر شدم بهم گفت رحمت خوبه شنبه بیا انتقال(یعنی ۳ روز بعد) الان فقط ۲ روز وقت دارم چیکار کنم بگیره برام؟ ۱۰ تا تخمک داشتم بنظرتون کم نیست ۱۰ تا؟

و اینکه داروهایی که مصرف کردین لتروزول،سینا اف،اچ ام جی،لیگزافرت...همه رو همون سیکل پانکچر استفاده ک ...

واسه من , برای پانکچر هر چی مصرف کردم, همه واسه همون دوره پانکچر بود.

سلام دوستان من ۴شنبه پانکچر شدم بهم گفت رحمت خوبه شنبه بیا انتقال(یعنی ۳ روز بعد) الان فقط ۲ روز وقت ...

مبارکه, مهم کیفیت هستش, نگران تعداد نباش, مهم کیفیته, چند تا جنین شد براتون و با چه کیفیتی؟

سلام عزیزم وقت بخیر،داشتم تاپیکتونو میخوندم،که چجوری از راه دور با ویزیت انلاین کارتون رو پیش بردین ...

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب میدم, چون تو راه بودیم وارد سایت میشدم اجازه نمیداد نمیدونم چرا!

ببین شما راهتون چقدر دوره؟ خارج از ایران هستین یا داخل ایران.

من خودم خارج از ایران ازمایشات لازم رو تا حدی انجام داده بودم, مثلا سونو رفته بودم و مشکل خاصی نداشتم, همسرم هم چند یار ازمایش داده بود که مشکل مورفولوژی داشت, و واسه ای وی اف اوکی بود, با دکتر ویزیت انلاین انجام دادم و گفتم راهم دوره, و تایم محدودی دارم, و قرار شد یک روز قبل از پریود شدنم بیام تهران برم حضوری پیشش, همون روز که رفتم حضوری پیشش یک روز هم زودتر پریود شدم و در واقع تو روز اول سونو واژینال پریود بودم که دکتر گقت از فردا تزریقاتت رو شروع کن, لتروزول بخور و منم انجام دادم و روزهایی رو مشخص کردن ببینن چطچر پیش میرع رشد فولیکول ها, و در نهایت روز پانکچر رو مشخص کردن,

همون روز که ما رفتیم برای روز اول سونو واژینا که داروها رو شروع کنیم همسرم هم از مایش اسپرم داد دوباره که یکی دو روز قبل از پانکچر متوجه شدیم دی اف ای همسرم ۳۷ درصد هستش که بهتر بود برای ای وی اف زیر ۳۰ درصد باشه, چاره ای نداشتیم به جز تشکیل جنین, فقط اورولوژیست گقت روز پانکچر دو بار نمونه اسپرم بده همسرم که دی اف ای ممکنه بیا. پایین تر.

تو انگلیس خیلی اعتقادی به دی اف ای ندارن مگر اینکه بخوای به صورت خصوصی بگی که دی اف ای هم میخوایم, که خیلی گرون هم هست ازمایشش.

پس بخوام خلاصه بگم,

ازمایشات اولیه سونو قیل از اینکه بیاین تهران انجام بدین تا سوپراسز نشین مثل کیست تخمدان و اینجور چیزا مطمئن باشین نیست,

ازمایش اسپرم و دی اف ای هم بدین

اینا که اوکی شد, با دکتر هماهنگ کنین که به محض ورود به تهران داروها رو بعد از سونو واژینال شروع کنین.

قبل از تخمک کشی یه بار وسطا باید برین تا چگ کنن ببینن چقدر فولیکول ها رشد کرده که شاید بخواد داروها رو تغییر بده, همچنین روز پانکچر رو هم مشخص کنن.

توروخدا یه نفرجواب بده من دوتا دختر دسته گل دارم عاشقشونم ومشکل بارداری ندارم میخوام یه پسر با ای وی ...

سلام عزیزم, بله دقیقا همون مراحل رو انجام می دن عیچ فرقی نداره, واسه شما از نظر هزینه یه کم بیشتر میشه, چون باید یه مرحله بیشتر انجام بدن و نمون جنین ها رو بگیرن تا بفهمند که پسر هست با دختر.

مبارکه, مهم کیفیت هستش, نگران تعداد نباش, مهم کیفیته, چند تا جنین شد براتون و با چه کیفیتی؟

هیچی نگفتن چون خورد ب تعطیلی. فردا که برم میپرسم.

نمیدونم مراقبت های بعد انتقال چیه؟ من شاغلم ۱هفته رو مرخصي گرفتم.

هیچی نگفتن چون خورد ب تعطیلی. فردا که برم میپرسم. نمیدونم مراقبت های بعد انتقال چیه؟ من شاغلم ۱هفته ...

مراقبت خاصی نداره, بعضی از دکتر ها میگن ۳ روز استراحت نسبی کنین بعدش هم زندگی عادی کنین.